Sådan kommer du væk fra smertepiller

Sådan kommer du væk fra smertepiller

Helt få mennesker tager smertestillende piller, hvoraf de fleste betragtes som opiater. Opiater er meget vanedannende. Problemet med at tage disse smertepiller er, at folk opbygger en tolerance for dem. Dybest set betyder det, at de skal fortsætte med at tage mere for at få samme effekt. Når det er tid til at holde op med smertestillende piller, kan du gå om det på en række måder. Ofte har valget at gøre med omkostninger og sundhedsforsikring dækning.

Tag en beslutning om hvilken rute du vil tage for at komme væk fra smertepiller. Nogle mennesker forsøger at sparke problemet alene, mens andre vælger hjælp fra deres læge, der kan ordinere medicin. Så er der dem, der har brug for hjælp fra et lægemiddelbehandlingscenter.

Trim ned mængden af ​​piller, du tager dagligt, gradvist. Når du har reduceret dit indtag ned til kun et par smertepiller om dagen, så er det tid til at stoppe.

Forbered dig på at være syg med influenzalignende symptomer i et par dage, hvis du beslutter dig for at tackle problemet alene. Har nogle anti-diarré medicin klar til diarré. Sug i et varmt bad for at lette muskelsmerter. Bekæmpe søvnløshed med over-the-counter sovehjælpemidler.

Besøg din læge og forklar din situation. Han kan ordinere Suboxone til dig, som er en erstatningsterapi, der vil lindre abstinenssymptomer. Afhængigt af hvor mange smertestillende piller du tog, hvilken type smertepille og hvor lang tid du brugte dem, kan han anbefale at du begynder at tage metadon.

Overvej en evaluering fra en stofmisbrugsrådgiver og se, hvad hun anbefaler. Hun føler måske, at ambulant eller muligvis endda indlæggelsesrehabilitering er den bedste løsning for dig.

Tips

Jo mere du spænder dig ned på smertestillende piller, jo lettere bliver det at holde op uden at blive syg.

Del:
Kommentarer