Sådan kommer du over et 30 tommers vertikalt spring

Sådan kommer du over et 30 tommers vertikalt spring

Succes i mange atletiske konkurrencer er baseret på evnen til at hoppe højt. Ikke alene er højden afgørende, men hvor hurtigt kan den enkelte springe højt også. Nøglen til at udvikle og forbedre vertikal hop er ideen om at anvende maksimal kraft hurtigt. Effekt træning, ved hjælp af plyometrics og vægt træning, er en effektiv metode til at forbedre dit lodrette spring. Plyometrics er en type træning, der involverer eksplosive springøvelser. Vægtstræning til underkroppen ved hjælp af squats med tidsbestemte gentagelser i forbindelse med plyometrisk træning fremskynder den tid, der er nødvendig for at forbedre dit lodrette spring.

Udfør frontkasse hopper. Stå foran en 12-tommer boks. Udfør modkanten ved at bøje i hofterne og knæene så eksplodere på kassen. Land let ind i et squat med begge fødder placeret i midten af ​​kassen. Træd ned en fod ad gangen og gentag. Udfør tre sæt med 10 gentagelser i denne højde. Indarbejde plyometriske spring to gange om ugen. Fremskridt til højere boks hopper hver uge eller når fysisk stand.

Indarbejde parallel eller back squats i din træning tre gange om ugen. Stå med ryggen til en skralde, der sidder på et stativ. Sørg for, at barbell hviler på omtrent skulderhøjde. Løft barbell at hvile på dine skuldre. Sænk din krop ved at bøje på hofter og knæ, indtil du når det punkt, hvor dine lår er parallelle med gulvet. Tryk dine hæle i gulvet og gå tilbage til startpositionen. Brug en vægt, der er omkring 60 procent af din kropsvægt. Forsøg på at gøre fem reps om fem sekunder. Gentag for fem sæt.

Kombiner begge plyometrics og vægt træning ved at inkorporere squat hopper. Stå med fødderne hoftebredde fra hinanden. Hold en håndvægt i begge hænder på dine sider. Dip ned i en squat position og eksplosivt udvide dine hofter og knæ, hoppe så højt som muligt. Land i en knebøjning og gentag. Udfør tre sæt med 8 reps. Øg modstanden med jævne mellemrum for at sikre fremskridt.

Del:
Kommentarer