Sådan køber du Insulin til meget lave priser

Sådan køber du Insulin til meget lave priser

Insulin er et hormon produceret af bugspytkirtlen, som hjælper med at regulere mængden af ​​glukose i blodet ved at flytte den til celler, der bruger den til energi. Glukose er et sukker, der kommer fra de kulhydrater vi spiser. Alle har brug for en vis mængde glukose til at give energi, men når bugspytkirtlen ikke producerer tilstrækkelig insulin (som i type 1 diabetes) eller reagerer ordentligt (som i type 2 diabetes), akkumuleres glukose i blodbanen og kan forårsage alvorlig sundhed problemer. Nogle diabetikere er i stand til at kontrollere blodsukkeret med kost og motion, men andre skal tage insulinindsprøjtninger for at holde blodsukkeret inden for et normalt interval. Omkostningerne ved insulin varierer på apoteker, men der er et par måder at købe det til en lavere pris.

Hvordan man køber insulin til meget lave priser

Indkøb volumen. Spørg din læge om at skrive en 3-måneders recept for dit insulin i stedet for en 30-dages recept. De fleste forsikringsordninger kræver, at du betaler et tillæg hver gang du modtager en recept. Hvis din recept er i 3 måneder, kan du muligvis få en 3-måneders insulinforsyning til kun en medbetaling.

Brug generics. Adskillige navne-mærker af insulin er også tilgængelige i generiske mærker; Navnemærkerne Humulin R og Humulin N sælges generisk som Novolin R og Novolin N, for eksempel. De generiske mærker koster ofte $ 20 mindre end navne-mærker for en 30-dages levering. Hvis den type insulin du bruger ikke er tilgængelig i et generisk mærke, skal du tale med din læge om at skifte til et mærke, der er.

Få prøver. Spørg din læge, hvis han kan give dig prøver af insulin. Mange lægemiddelvirksomhedsrepræsentanter besøger jævnligt lægekontorer regelmæssigt og afviser prøver af lægemidler, som lægerne måske kan videregive til deres patienter.

Ansøg om rabatter. De fleste af de store lægemiddelvirksomheder tilbyder rabat eller gratis medicin til patienter, som ikke ellers ville have råd til medicin. Som din læge giver dig ansøgninger til disse planer (både økonomiske og medicinske erklæringer er påkrævet). Hvis du er godkendt, kan din gratis eller nedsatte medicin sendes direkte til dit hjem eller til din læge kontor.

Del:
Kommentarer