Sådan køber du en fartpose

Sådan køber du en fartpose

Enhver, der har set en boksfilm kender til hastighedsposen - den lille sorte taske, der svinger fra en drejning. Speed ​​tasker er imidlertid ikke kun for boksere. Enhver person, der deltager i en sport, der kræver "hurtige hænder" kan drage fordel af at bruge dette udstyr. Følgende er nogle retningslinjer, der skal følges, når du køber en speed bag.

Bestem om du vil købe en speed taske, der er monteret eller en, der sidder i en fritstående gulvramme.

Vurder fordele og ulemper ved begge stilarter. Tasker, der er monteret på væg eller platform, er stabile og stationære i forhold til fritstående modeller, der har større mobilitet, men er ikke så sikre.

Kend de forskellige hastighedstasker, der er tilgængelige. Speed ​​tasker i 11 x 8 tommer til 14 x 9 tommer rækkevidde anbefales til begyndere på grund af deres håndterbarhed og reduceret hastighed. Vælg mellemstørrelsesmodellerne (9 x 6 til 10 x 7 tommer), hvis du er erfaren. Vælg mindre poser (6,5 x 4, 7 x 4 og 8 x 5 tommer), hvis du er mere avanceret, lyn lyn og har mestret den rigtige teknik.

Vælg det rigtige bord til montering af din speed bag. Standardstørrelser varierer mellem to og tre fod. Anbefalede modeller er dem, der giver dig mulighed for at justere højden i forhold til tasken bruger. Mindre modeller kan kræve yderligere forstærkning, såsom fiksering af en sektion af træ til toppen af ​​platformen.

Pick up et par hånd wraps eller taske handsker. Disse genstande er designet til at beskytte din hud og knogler og tilbyde støtte.

Køb din speed taske online, i butikker eller sportsartikler butikker eller gennem en lokal boks gym. Udnyt medarbejdernes ekspertise. Bed dem om at anbefale den bedste model til dit fitnessniveau og forklare, hvordan man bruger de forskellige stilposer.

Del:
Kommentarer