Sådan køber du en brugt golfvogn

Sådan køber du en brugt golfvogn

Mens golfvogne stadig primært drives på golfbaner, har de også gjort deres vej ud af banen. I pensionskamre bruger beboere golfvogne til at spille en runde golf, shoppe og besøge naboer. På arbejdspladsen bærer golfvogne sikkerhedsvagter, trækker trailere, transporterer forsyninger og transporterer folk til fjerntliggende områder.

Vælg de funktioner, du skal have på den kurv, du vil købe. Fælles golf cart funktioner omfatter el eller gas kraft, solid state tænding, forruder, varmeapparater, baldakiner, lys, lastholdere, golf taske stropper og lette bugseringsevne.

Overvej hvor meget reparationsarbejde du kan gøre selv og hvor meget tid du skal gøre arbejdet. Mange overfladeproblemer på golfvogne kan nemt løses til meget små penge, som f.eks. Sædepuder og dæksler.

Undersøg batterierne i den golfvogn du måtte købe. Løft sædet og kig efter måneden (A er januar til L er december) og år blev batterierne lavet. Kig efter batterilækage og korrosion. Golf cart batterier har en typisk levetid på 5 år.

Undersøg batterikablerne. Spørg om batteriopladeren automatisk slukker, når batterierne er fuldt opladede (hvilket er den bedre mulighed) eller med en manuel timer.

Se over golfbanens krop omhyggeligt for tegn på misbrug, rust og betydelige kropsskader. En brugt golfvogn kan være ridset op og har mindre dings, men det skal ikke se ud som om det tabte en kamp med en Mack lastbil. Undersøg dækkene for slitage. Tilføj omkostningerne til udskiftningsdæk til de samlede omkostninger ved den brugte golfvogn, hvis dækkene er gamle og slidte.

Ryst vognen hårdt af baldakinen (hvis den har en) for at sikre, at vognen er vejdydelig, og baldakinen er sikker. Lyt til lyde, mens du ryster for at finde ud af, om noget i vognen er løs eller brudt.

Gå til et testdrev i mindst 30 minutter. Test bremserne, acceleration, drejning, stabilitet, spil i rattet og batterilevetid.

Køb en brugt golfvogn lavet af et velkendt firma. Hvis du køber en vogn lavet af et firma, du aldrig har hørt om, har du svært ved at finde reservedele.

Del:
Kommentarer