SĂĄdan knytter du knude til tennisracketer

SĂĄdan knytter du knude til tennisracketer

Stringing en tennisracket korrekt vil øge en spillerens følelse for bolden og i sidste ende spillerens præstationer. For at låse spændene på strenge anvendes en pro knude.

SĂĄdan knytter du knude til tennisracketer

Fastgør din racquet på strengestativet ved at klemme den på siden af ​​rammerne nær midten.

Hovedstrengene går op og ned på racketen, med krydsninger vævet gennem hovedstrengene vandret. Begynd med den indvendige øverste venstre halvdel af din racquet, kør hovedstrengene halvt igennem hele venstre side og efterbehandling på ydersiden til venstre. Du skal ikke bekymre dig om spændinger lige nu.

I slutningen af ​​den venstre halvdel af racketen vil du bringe strengen gennem det sidste grommet (beskyttet hul) nederst til venstre og over til den tredje linje af hovedstrengene og trække en anden strækning gennem grommen. Knuden vil blive bundet her med den ekstra streng trukket igennem.

Med den ekstra streng på højre side af hovedstrengen skal du løbe over hovedstrengen. Med samme streng, cirkel under hovedstrengen. Hold knuden løs.

Tag den ekstra streng over den sidste sløjfe på højre side, og træk den igen over og over hovedstrengen en gang.

Træk den ekstra streng under hovedstrengen og gennem den første løse sløjfe. Knuden er bundet og skal nu strammes for at sikre den spænding, du vil tilføje ved strengestativet. Ved at holde ekstra strengen fra ende af knuden med tangen, trækker strengen tæt til højre. Knuden skal stramme mod rammens ramme.

Videre stram knuden ved at trække over bunden af ​​racketen mod venstre med så meget spænding som muligt. Klip langs overskydende streng, flush med bunden.

Del:
Kommentarer