Sådan klatrer du et træ med støvletter

Sådan klatrer du et træ med støvletter

Du har set hjælpepersonale bruger dem til at klatre poler og træ trimmere bruge dem til at klatre træer, så nu vil du være en af ​​disse fyre i himlen. Som noget, kræver det øvelse og det rigtige udstyr. I de følgende trin finder du nyttige oplysninger til at gøre dit første forsøg på at strappe på et sæt støvletter og gøre vej til træet toppe.

Brug højstøvler. Sørg også for at have en solid hæl. Støvlerne holder op godt kan være forskellen mellem en vellykket stigning og total katastrofe.

Rig dit klatretov og fastgør det til dig selv. Gør dette før du sætter på piggerne.

Sæt dine pigge på bunden af ​​træet. Spikes er lavet til klatring, ikke gå.

Inspicer det umiddelbare klatreområde. Kontroller træstammen (så langt som du kan se) for bløde pletter eller tykt, løs bark. Vær sikker på, at der ikke er skadelige insekter eller andre critters, der kan gøre klatring farligt.

Pak din sikkerhedslinie eller sele rundt om træet og fastgør det til dig selv.

Begynd at træde op i træet. Lav et skridt ad gangen ved at bruge dit stærkeste ben først. Holdningen skal være lidt mod træets overflade, ikke på lige modsatte sider. Da du er ny på dette, må du ikke holde op med at klatre. Bare stå på dine pigge, så du bliver vant til følelsen. Du vil gerne vide, hvordan spidsens vinkel føles, så når du klatrer, vil du være mindre tilbøjelig til at lave for lavt af en post. Hvis posten ikke er dyb nok, spidsene vil sparke ud, og det vil medføre problemer.

Start klatring. Stig op stikkende piggerne skarpt, men pas på ikke at gøre flere gange på hver fod. Det vil blødgøre overfladen for meget. Når du går, skal du holde brystet lidt væk fra træet. Når du klatrer højere, bliver omkredsen mindre. Juster din sikkerhedslinie i overensstemmelse hermed, så du ikke kommer for langt væk fra bagagerummet.

Øve sig. Gør dette nær bunden af ​​træet, indtil du opbygger selvtillid og bliver mere behagelig at stå på piggerne. Så er det frem og tilbage.

Del:
Kommentarer