SĂĄdan kjole til street racing

SĂĄdan kjole til street racing

Street racing er ikke en organiseret sport med officielle uniformer eller dress koder, men det betyder ikke, at du skal forlade din modefølelse ved startlinjen. Ikke kun skal du se så kold ud som din tur, du kan øge dine chancer for at vinde et gade løb ved at sikre, at det du har på, ikke hæmmer din køreevne. Læs videre for at lære mere.

Brug komfortable og lette vægt tennissko, når gadekørsel. Hurtighed og hastighed på dine fødder er yderst vigtigt i street racing, hvilket giver dig mulighed for at clutche, bremse eller slå gasen med nåde og perfekt timing. Tunge støvler samt sandaler kan nemt hæmme manøvreringen af ​​dine fødder.

Forlad dit armbåndsur og ringe hjemme, med kun halskæder, øreringe eller piercingringe, hvis dine smykker er en vigtig del af din fashion statement. Ringe og armbåndsure kan nemt komme i vejen for hurtig skiftende og yndefuld styring, så næste gang du er street racing, klæb ned "bling".

Vælg bukser, der giver dig mulighed for nemt at bevæge dine ben, hvilket giver lidt modstand for at klemme, bremse og accelerere. Jeans, læder eller sweatpants, du kan vælge, så længe dine bukser er løs i knæene til manøvredygtighed.

Vælg en skjorte, der som dine jeans giver dig mulighed for at bevæge dine arme frit og nemt til hurtig styring. Det er tilrådeligt at undgå at bære en jakke under street racing, da ærmerne kan skabe modstand omkring skuldre og albuer. Selv en delt sekund tabt i skift eller styring kan stave katastrofe.

Dæk hovedet med en broomless bomuld eller uld sne cap, i stedet for en baseball stil hat. Selv den mindste rand på en hat kan hæmme dit synsfelt og bremse din reaktionstid. Det er vigtigt i street racing at du har et klart synsfelt i alle retninger, både at spore din modstander og undgå forhindringer.

Del:
Kommentarer