SĂĄdan kastes en sidearmkurve

SĂĄdan kastes en sidearmkurve

At kaste en kurvebold i baseball kan være udfordrende, især hvis en spiller lærer at pitche sidearm. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære det grundlæggende at kaste en sidearm-kurvebold med både nogle fordele og ulemper ved at bruge denne armvinkel. For nogle spillere kan det være en equalizer, mens for andre er det ikke andet end at komplicere deres mekanik.

Hvorfor Sidearm?

Der er fordele og ulemper ved at lægge sidearm. For nogle kande giver det en bedre chance for at få hitters ud på grund af den øgede bevægelse af deres pladser. Traditionelt kastes kande fra det, der er kendt som den overhåndede armvinkel. Når billeder tages under denne bevægelse, udgør karmens arm den klassiske "L" position. Denne kaste bevægelse er ikke naturlig, og derfor skal kande hvile for at komme sig ud af trampetrækket.

Fordele. Den største forskel mellem at kaste sidearm versus overhand er bevægelsen af ​​pladserne. Sidearm pitchers har generelt meget mere tailing action på deres pladser, og dette gør det muligt for pitchers med mindre hastighed at forbedre deres chancer. Vinklen på sidearmen er også menes at være mindre stressende på armen, men dette er et emne, der i høj grad hævdes. Sidearmkande er meget sjældnere end overhåndskande, så hittere skal have en anden armvinkel, end de er vant til, og sidearmene trives undertiden som korte relievers, der normalt bruges til at få en bestemt hitter ud.

Ulemper. Normalt vil en krukke ty til at kaste sidearm som en sidste udvej, det er næsten aldrig valgt som en primærkastende bevægelse i første omgang. Sidearm-kanter kaster næsten aldrig så hårdt som deres overordnede modstykker, hastighed er ikke deres stærke punkt, men får stadig mere bevægelse på deres pladser. At lære en ny armvinkel kan også være ret udfordrende for mange kande, især hvis du voksede op med at kaste i en anden arm slot.

Sidearm kurveball forklaret

Grebet En sidearm kurvebold er ofte grebet meget det samme som en overhåndskurvebold, med en finger liggende langs en søm. Det er også kastet det samme som en overhånd, bortset fra at med en sidearm levering vil kurvebolden bryde meget mere fra side til side, snarere end fra top til bund.

Håndleddet eller "snap". Efterhånden som kanden vender op og nærmer sig udgivelsesstedet for hans levering, håndleddet; holdt meget som en krog, vil blive snappet eller trukket fremad. Fingrene skal bevæge sig flere tommer frem for at trække baseball sømmen sammen, og fremkalde en buet spin.

Slutresultatet. Pladsen vil bryde meget mere lateralt, end det ville hvis det blev kastet overhånd. Overhand kurve-bolde har tendens til at falde fra top til bund, med meget mindre side til side handling. Sidearmkurvekuglen er lige modsat og tilbyder lille dråbe eller 12 til 6 tommer brydningsaktion, men en massiv pause på tværs af strejkens bredde. Dette kan være effektivt mod hittere, der tror, ​​at banen vil forblive inde, men i stedet "bryder" eller kurver ud over den udvendige del af den ramte zone.

Del:
Kommentarer