Sådan kalibrerer du en Horizon tredemølle

Sådan kalibrerer du en Horizon tredemølle

Horizon tredemøller er kommercielle kvalitetsmaskiner, der er lavet til hjemmemarkedet. Løbebåndene har vundet adskillige priser, blandt andet ved at blive navngivet som en af ​​de otte løbebånd i 2008 af "Runner's World Magazine" og at blive omtalt som "Best Buy Runner-Up" af tredemølle online review site treadmilldoctor i 2009. Som andre tredemøller, overvåger Horizon-modellerne den afstand, du har kørt, men de skal kalibreres for at give en nøjagtig læsning.

Drej tredemølleffekten til "Til". Sæt sikkerhedsnøglen på plads på løbebåndskonsollen.

Tryk samtidigt og hold hældningen "+" og hastigheden "-" i ca. fem sekunder: Konsollen bipper og viser softwareversionen i enten "Tid" -vinduet eller "Kalorier / Højde" -vinduet.

Tryk på "Start" og lad løbebåndet begynde at bevæge sig. Bæltet skal starte ved 0,5 mph. Hvis denne hastighed ikke er den hastighed, som tredemølle starter på, skal du justere hastighedskubeskruen under kontrolkortet. Drej skruen langsomt til højre for at øge hastigheden eller langsomt til venstre for at reducere hastigheden.

Kontroller, at denne hastighed er korrekt, ved at tælle omdrejningsomdrejningerne pr. Minut. Ved 0,5 km / h skal det løbende bælte lave fire omdrejninger på et minut for Alpine og Advance 500-modellerne og fire og en halv omdrejning for alle andre modeller.

Tryk og hold knappen "Stop" nede i tre sekunder for at forlade engineering-menuen.

Del:
Kommentarer