SĂĄdan kalder du op som offensiv koordinator

SĂĄdan kalder du op som offensiv koordinator

Calling spiller som en offensiv koordinator kræver evnen til bedst at udnytte spiller talent niveauer inden for holdets offensive ordning. Devising spiller, der giver dine spillere en klar fordel over deres defensive modstykker er vigtig for offensiv succes, ligesom din evne til at udvikle en konsekvent rytmisk strøm af spilleopkald under et spil.

Play-opkaldsarket

Du har udviklet en detaljeret spilplan for at slå din modstander. Dette er blevet kondenseret på spillearket og adskilt i specifikke segmenter, så du hurtigt kan gennemgå og vælge det næste spil. Disse segmenter består af de støtende formationer, spillene fra disse formationer, spillets situationer, der passer bedst til disse spil og enhver gadgetspil, du har til hensigt at bruge. Scripting de første 15 spil på dit ark, der skal kaldes i rækkefølge, vil give en hurtig start for din lovovertrædelse.

Opsætning af spil

Brug din første offensive serie til at få en følelse af defensive reaktioner på bestemte spil. Tildel dine medarbejdere til at lave notater af disse reaktioner. Senere i spillet vil du udnytte disse defensive tendenser ved at køre et andet spil fra samme formation. Når du bemærker forsvarsjusteringen igen, skal du gå tilbage til det oprindelige spil for at skabe mere forvirring. Med forsvaret på hælene er det et perfekt tidspunkt at ringe til dit foretrukne gadgetspil.

Leder du efter mangler

Kig efter fordele skabt af spiller matchups. Under spillet kan du bemærke, at din brede modtager er meget højere end forsvareren dækker ham, eller der kan være en skade på en defensiv spiller, der resulterer i en mindre talentfuld spiller, der tager banen. Se efter tegn på træthed på forsvaret. Er linemen bøjning og vejrtrækning sværere efter spiller? Hvis det er tilfældet, sæt din fornærmelse i "skynd dig" -modus for yderligere at svække forsvaret. Vær altid på udkig efter en offensiv fordel.

Halvtidstilpasninger

Du vil mødes med de andre offensive coaches for at diskutere eventuelle ændringer i den oprindelige spilplan. Du vil markere de spil, der ikke fungerede godt, gennemgå statistik over de spil, der var succesfulde, og diskutere, hvad din modstander kan gøre for at stoppe disse spil. Du vil beslutte, om nogen spillerens udskiftning skal ske på grund af dårlig præstation. Når coachingpersonalet er blevet enige om anden halvomsjustering, informerer du dine spillere om disse ændringer.

Del:
Kommentarer