SĂĄdan justeres Pool Cue Weight

SĂĄdan justeres Pool Cue Weight

En pool cue, ligesom den flagermus, der bruges af en baseball player, bør finjusteres, tilpasset præferencerne hos den person, der bruger den. Hvis en tyngre kø betragtes komfortabel, bør der bruges en tyngre cue, og det samme gælder for en let cue. Forskellige fysiske aspekter ved en poolspiller, som f.eks. Armens længde, vil bestemme, hvad der føles behageligt. At ændre vægten af ​​en pool kø er enkel, forudsat at din pool køen har de nødvendige flytbare dele.

Trin 1

Forsøg på at fjerne støddækslet fra bagsiden af ​​poolkøen. Hvis du ikke kan fjerne denne del af pool-køen, er det sandsynligt, at din pool-køen ikke har nogen vægt at ændre.

Trin 2

Fjern vægten i øjeblikket i din pool cue, hvis der er en derinde, ved at indsætte unbrakonøglen og dreje mod uret. Hvis der ikke er plads til at indsætte en unbraconøgle, er det sandsynligvis, at vægten er fjernet på andre måder, og du bør kontakte producenten af ​​kuglepatroner for anvisninger.

Trin 3

Indsæt den nye vægt ved at dreje den med uret ind i stikkontakten. Du bør være i stand til at stramme den med din finger for det meste.

Trin 4

Afslut med at indsætte den nye vægt ind i pool-køen med unbrakonøglen. Stram forsigtigt, og stop, når der er åbenbar modstand. Vægten skal være tæt, men ikke ekstremt så. Forsøg på at over-stramme vægten kan beskadige køen.

Trin 5

Sæt støddækslet på bunden til bunden.

Del:
Kommentarer