Sådan justeres en Shimano Top Swing Front Derailleur

Sådan justeres en Shimano Top Swing Front Derailleur

Mange gearede cykler har derailleurs, der skifter k√¶den fra et tandhjul eller k√¶de ring til en anden. En front derailleur omfatter sp√¶rreholderen og fastg√łrelsesklemmen. P√• s√•kaldte top swing derailleurs er buret og klemmen placeret henholdsvis henholdsvis over hinanden. Som enhver anden derailleur justeres Shimano top-swing derailleurs med j√¶vne mellemrum for at sikre optimal ydeevne.

Trin 1

Brug gearskifterne til at skifte kæden til den indvendige bagkrog- og frontkæde-ringkombination.

Trin 2

Brug en 5 mm unbrakon√łgle og l√łsn klemmebolten, der fastg√łr kablet til den forreste derailleur. Kablet bliver slap. Fjern ikke bolten helt.

Trin 3

Unders√łg afstanden mellem k√¶den og den forreste derailleurbur. Buren er den del af den derailleur, gennem hvilken k√¶den passerer. Spalten skal v√¶re 1 mm eller omkring tykkelsen af ‚Äč‚Äčen dime.

Trin 4

Brug en Phillips skruetrækker og drej skruen mærket med en "L" oven på sperren for at justere spalten. Drej skruen med uret, flytter spjældet tættere på kæden.

Trin 5

Find kabeljusteringsr√łret, hvor kablet kommer ind i gearh√•ndtaget. Drej t√łnde helt ind i skifteh√•ndtaget og tag det ud igen to fulde drejninger.

Trin 6

Tr√¶k enden af ‚Äč‚Äčkablet t√¶t, og skru spj√¶ldbolten tilbage p√• kablet.

Trin 7

Brug gearskifterne til at skifte k√¶den til den yderste bagkrog og fork√¶de ringkombination. Hvis den forreste sperrer ikke skifter k√¶den, skal du dreje kabelr√łrjusteren ved siden af ‚Äč‚Äčgearh√•ndtaget v√¶k fra spaken, og pr√łv igen. Forts√¶t denne justering, indtil k√¶den skifter til den store k√¶de ring.

Trin 8

Inspicer kl√łften mellem k√¶den og den forreste derailleur bur endnu en gang. Ogs√• i denne stilling skal afstanden v√¶re 1 mm.

Trin 9

Drej skruen markeret med en "H" oven på sperren for at justere spalten. Drej skruen med uret, flytter spjældet tættere på kæden.

Trin 10

Brug gearskifterne til at skifte k√¶den til den indvendige bagkrog og den midterste fork√¶dering. Kontroller mellemrummet mellem indersiden af ‚Äč‚Äčsp√¶rrehuset og k√¶den. If√łlge Shimano skal afstanden v√¶re 0,5 mm.

Trin 11

Juster hullet efter behov ved at dreje t√łndejusteren ved siden af ‚Äč‚Äčshifteren. Ved at dreje t√łndejusteren v√¶k fra skifterens krop bev√¶ger skovlens indvendige plade t√¶ttere p√• k√¶den.

Del:
Kommentarer