Sådan justeres dine egne fodben

Sådan justeres dine egne fodben

Juster benene på dine fødder for at få dem tilbage i optimal justering. Vores fødder fungerer som kroppens støddæmpere. De eksemplificerer ekstraordinær teknik, der kan absorbere fire eller fem gange vores kropsvægt på hvert trin. De kan gøre dette, fordi de består af mange små knogler - 26 i hver fod! Fodforskydning er kilden til mange lidelser: bue smerter, bunioner, hammer tæer og plantar fasciitis. Justering af dine egne fødder kan lindre alle disse forhold. Hold dine fødder sunde - eller få dem tilbage til sundhed - med denne enkle fodrutine. Gør det 5 minutter to gange om dagen for at få dine fødder tilbage i form, og derefter to gange om ugen.

Den grundlæggende rutine

Stå med gummikuglerne under ryggen på dine hæle; få dine fødder peger lige fremad. Hold på en stol eller væg for balance, hvis det er nødvendigt. Tæl til 20. Træk vejret dybt. De første par gange gør du dette, dine fødder kan være ømme-et tegn, de virkelig har brug for øvelsen. Hvis denne øvelse er ubehagelig, start med den alternative rutine til fodsmerter.

Mikro-Flyt din vægt tilbage, så rubbber-ballerne bevæger sig frem til lige bag på dine buer. en del af bolden rammer stadig hælen. Tæl til 20. Træk vejret dybt.

Mikro-bevæg dig tilbage lidt mere, så bolden bevæger sig mod dine tæer, lige gennem hver fods midterlinie. Pause og tæl til 20, vejrtrækning, for hver bevægelse fremad.

Juster din vægt for at bringe dine hæle ned til gulvet, når du har rullet fremad nok. Tag en hæl ad gangen. Nu er gummibollen tæt på din fods bold.

Rull i mikro-bevægelser, standser hver gang, indtil bolden når dine tæer, og du kan sprede dine tæer ud over det. Grip med dine tæer og tæl til 20.

Mikro-bevæg dig tilbage endnu en gang, indtil bolden når tæernes spidser, der strækkes ud over det. Strek for et tal på 20. Slip bolden.

Alternativ til Foot Pain Plus en Advanced Move

Udfør øvelsen sidder ned, hvis stående gør det smertefuldt. Sid i en stabil stol, placeret så langt frem på sædet som muligt for at sende så meget vægt ned i dine fødder som muligt, og gør trin 1 til 6. Efter en uge eller så vil du nok være klar til at stå op for rutinen. Dette er også en god måde at starte, hvis du har problemer med din balance.

Tilføj et avanceret træk, når du kan udføre trin 1 til 6 komfortabelt. Rul bolden til den ene side af din fod og hold for tællingen på 20, rul derefter til den anden side og hold igen for tællingen. Hold dine ankler lige og niveau for disse avancerede bevægelser. Arbejd dine benmuskler for at holde dem på niveau. Vend bolden tilbage til midterlinjen og fortsæt, bevæg det frem som i trin 3. Denne avancerede bevægelse styrker virkelig buerne.

Stå på dine tæer, når du er færdig med bolden; tæl til 20 for at styrke dine fødder og forbedre din balance.

Tips

Bøj dine knæ lidt og bevidst slap din vægt ned i bolden. Tjek din nakke, skuldre og lår for at sikre, at du ikke strammer for at holde din vægt opad. Flyt en fod tilbage ad gangen for at formindske vægten og hjælpe med balance.

Advarsler

Brug ikke golfbolde eller superbolde til fodøvelser. De er for hårde og kan forårsage skade. Brug ikke hule bolde som tennisbolde; de vil indrykke fra vægten og ikke presse jævnt op på fødderne. Se en professionel, før du kommer i gang, hvis du har fodskader. Kiropraktorer kan justere ankelbenet, hvis det er blevet klemt fremad fra en belastning som en bilulykke. Nogle podiatere gør stadig manuel manipulation af fødderne. Massage terapeuter med en specialitet i foden kan strække musklerne og lindre mange fodproblemer.

Del:
Kommentarer