Sådan justeres bindingerne på Atomic 310 Ski

Sådan justeres bindingerne på Atomic 310 Ski

Atomic producerer og producerer ski, bindinger og støvler. Atomic's 310 serie af bindinger kommer enten som selvstændige bindinger, der skal monteres på dine ski, eller pakket med Atomic ski. Atomic gjorde disse bindinger, så du kunne justere dem uden at skulle tage dem ud af ski, bore nye huller og genmontere dem. Omfanget af justering på bindinger går fra 260 til 380 mm, hvilket giver et stort udvalg af skistøvstørrelser, der passer til bindingerne. Der er en DIN-indstilling på 3-14 afhængigt af model 310.

Placer skiene med bindinger ned på et fladt arbejdsbord eller overflade. Se et DIN diagram for din vægt, ski evne og stil (se Ressourcer).

Drej den store sætskrue på bagsiden af ​​bindingen for at justere DIN-indstillingen. Drej skruen til venstre for at sænke DIN-indstillingen og til højre for at øge DIN-nummeret. Find DIN-indstillingsmærket i den lille urskive fra sætskruen. Brug DIN-indstillingen fra diagrammet til at indstille din binding.

Læg en skistøvler ind i skibbindingen og skub den ned for at låse bindingen. Kontroller, at bindingen er fast omkring tåstykket og hældelen. Slip bindingen og fjern skien.

Træk frigivelsesjusteringshåndtaget op; armen er fundet i midten af ​​bindingen. Skub eller træk forsiden af ​​bindingen for at reducere eller øge afstanden mellem hæl- og tålås, alt efter hvad du har brug for til din startstørrelse.

Skub armen ned og kontroller den låses tilbage i huset. Sæt skistøvlen tilbage i bindingen for at teste størrelsesjusteringen. Juster den anden bindende og ski på samme måde.

Del:
Kommentarer