Sådan justeres bindinger til ski støvler

Sådan justeres bindinger til ski støvler

For at sikre din sikkerhed, mens du er på ski, er det vigtigt, at du har tilpasset dine ski støvler korrekt. Det anbefales, at du får en professionel til at justere dem for dig. Dette er nemt at gøre ved blot at gå til lejeforretningen på ethvert skisportssted. Hvis du har erfaring med ski, kan du selv gøre det, men vær opmærksom på, at du kan øge risikoen for skade på denne måde.

Tjek et diagram for at finde dit DIN nummer. Dette tal tager højde for din højde, vægt, alder, evneniveau og startlængde. Ski butikker har normalt disse kort. Når du måler din baglængde, skal du bruge afstanden på den længste del af basen fra tå til hæl.

Drej skruen på forsiden af ​​din binding for at ændre DIN til den passende indstilling. Det kan være nødvendigt at bruge en skruetrækker.

Træd ind i dine ski, og træk derefter din bageste binding, indtil den skaber en tæt pasform med din boot. Du vil ikke have dine fødder at glide ud af skiene, når du er på skråningerne. Når du har den rette pasform, skal du følge trin 2 for at justere ryggen til den rigtige DIN.

Gør yderligere justeringer afhængigt af hvilken skitur du planlægger at gøre (ned ad bakke, langrend eller moguls), vejret og sminken af ​​sneen (pulver eller våd). Det er bedst at spørge en medarbejder på skisportsstedet den dag du planlægger at gå ud.

Del:
Kommentarer