SĂĄdan justeres baghjulet i en VZ800

SĂĄdan justeres baghjulet i en VZ800

Bagophænget på din Suzuki Marauder VZ800 komprimerer for at kompensere for bump i vejen alt efter din vægt. Suspensionfjedrene gør det muligt at justere deres "forbelastning" eller forkompression for at finjustere den måde, de opfører under stress. Den justering, du skal foretage til bagstød, varierer afhængigt af hvor stor eller lille du er, din kørestilling og hvordan du håndterer cyklen på gaden. Lær, hvordan du justerer din VZ800s bagophæng og sørger for en behagelig tur hver gang.

Løsn de to bolte, der holder på hver af de bageste svingarmdæksler med en stikkontakt og en skruenøgle. Fjern de to låg og sæt dem til side.

Find de fire Phillips hovedskruer, der holder luftdækslet på plads. Fjern disse skruer og tag luftdækslet af cyklen. Brug en stikkontakt og en skruenøgle til at fjerne de to luftboks monteringsbolte bag på luftboksen, og træk derefter hele luftboksen væk fra motorcyklen. Dette giver dig mulighed for at arbejde med baghjulsophængene.

Drej den nederste justeringsmøtrik af begge stødfjedrene med uret med en nøgleøgle for at spænde stødfjedrene. Dette vil gøre cyklen lidt mindre behagelig at køre, men får det til at klare sig bedre, når man tager hjørner med høje hastigheder. Drej justeringsmøtrikken på stødfjedrene mod uret for at løsne stødfjedrene. Dette vil gøre cyklen mere komfortabel og give det en blødere følelse, når du kører rundt i byen.

Udskift luftkassen ved at skrue den fast på plads med monteringsboltene og derefter udskifte luftkassedækslet med de fire Phillips skruer, der er fjernet tidligere. Tag din cykel til en hurtig testtur og observere virkningen af ​​stødene. Gå hjem og fjern luftkassen igen for at foretage yderligere justeringer, der er nødvendige for at opnå maksimal komfort fra din cykel til din kørestil.

Udskift luftboksen en sidste gang, når du er færdig med at justere chokforlængningen. Brug boltene, der er fjernet tidligere, til at sætte svingarmdækslet på begge sider af cyklen igen og derefter tage en tur for virkelig at mærke effekten af ​​din nyjusterede bagfjederspænding.

Del:
Kommentarer