Sådan justerer du guvernøren på en Yamaha Golf Cart

Sådan justerer du guvernøren på en Yamaha Golf Cart

Forskellige typer af Yamaha golfvognmodeller har forskellige typer guvernører, som regulerer golfbanens topphastighed over fladt terræn. De tre typer guvernører i Yamaha-modeller omfatter fjederjustering, koblingskabel og gnistreguleringsregulatorer. Hver af disse modeller har forskellige procedurer for korrekt justering, og det er vigtigt at overholde hver procedure korrekt for at sikre, at du ikke foretager ændringer, der kan forårsage problemer. Regulering af gnistregulering kan ikke justeres, da de programmeres elektronisk i golfvognen, men de to andre typer kan og bør indstilles periodisk.

Trin 1

Find en fjederjusterings guvernør på enten forgaseren eller stikke ud af differencerne. Guvernøren vil se ud som en fjederbelastet enhed koordineret med køretøjets accelerator.

Trin 2

Brug skruetrækkeren til at dreje boltene, der holder guvernøren på plads. Drejning med uret vil øge spændingen, og dreje dem mod uret vil reducere spændingen. Forøgelse af spændingen vil øge køretøjets hastighed, og nedsættelse af spændingen vil reducere køretøjets topphastighed.

Trin 3

Find kabelmøtrikken, der holder kablet til gasspjældet til en koblingskabelregulator. Juster hovedkabelmøtrikken og hold den på plads med skruetrækken. Ved at dreje møtrikken mod uret vil kablet blive længere, så vognen kan gå hurtigere. Drej møtrikken med uret vil reducere køretøjets topphastighed.

Del:
Kommentarer