SĂĄdan justerer du Ab Circle

SĂĄdan justerer du Ab Circle

Ab Circle, nu kendt som Ab Circle Pro, er en enhed, der er skabt til at arbejde med din fulde kerne, herunder dine øvre, midterste og nedre abdominale muskler og obliques. Baseret på en side til side rocking motion kombinerer enheden fedtholdig kardiovaskulær træning med abdominal øvelser til en aerob træning, ifølge selskabets hjemmeside. Enheden omfatter også bun, hofte og lår træning muligheder.

Sæt sikkerhedsboltene på U-bolten for at justere længden af ​​hvert håndtag. Hvert håndtag har seks huller til rådighed, så du kan indstille en længde, der passer til dine præferencer for komfort og højde. Sørg for, at U-bolte passerer gennem begge sider af slangen. Vinkel håndgrebet indad for at sætte tappene.

Juster modstanden på Ab Circle Pro ved at indstille hældningen på enhedens forben. Indstil hældningen ved at placere låse sikkerhedsnål i den position du foretrækker. Stiften passer ind i støttehuller på beslaget på forsiden af ​​Ab Circle Pro, midt imellem disken og forbenene. Det første hul, position en, er den nemmeste indstilling og er placeret øverst på beslaget. Stilling 2 er et mellemniveau og er placeret på forsiden af ​​beslaget. Position tre er til avancerede brugere og er placeret på bagsiden af ​​beslaget.

Flyt drejestiften til drejestangen - også kaldet bun og lårstiften på dellisten - fra sin position lige over den venstre knæpude til hullet placeret over højre knæpude. Dette giver dig mulighed for at udføre bun og lår, avanceret højre side flexion og avancerede venstre side flexion øvelser. Ret den midterste låsestift til sin normale position for grundlæggende eller nybegynderøvelser, herunder højre sidefleksion, venstre sidefleksion og højre og venstre gennemsøgning.

Udfør regelmæssigt vedligeholdelse på din Ab Circle Pro, herunder kontrol af tætheden af ​​alle fastgørelsesorganerne og hjulene under knæskålene. Brug knæskålens låseværktøj til at stramme skruen, der fastgør knæskåle til svingarmene efter behov. Undersøg alle dele af maskinen for slitage, og kontakt Ab Circle Pro kundeservice for reservedele efter behov.

Del:
Kommentarer