Sådan inviteres venner til fantasy fodbold på Yahoo

Sådan inviteres venner til fantasy fodbold på Yahoo

Fantasy fodbold på sådanne hjemmesider som Yahoo er et underholdende tidsfordriv for mange mennesker i løbet af National Football League sæsonen. Normalt deltager du i en liga ved at oprette det selv og fungere som fantasi-kommissæren eller ved at acceptere en invitation til en eksisterende liga. Hvis du ønsker at være kommissær, kan du invitere dine venner til at deltage i ligaen for at teste din fodbold viden.

Trin 1

Tryk på knappen "Log ind" øverst til venstre på Yahoo Fantasy Football-skærmen for at logge ind på din fantasy fodboldliga. Indtast dit Yahoo Sports bruger-id og adgangskode i de relevante felter, og tryk derefter på "Log ind". Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig et Yahoo Fantasy Football-bruger-id, skal du trykke på knappen "Tilmeld" for at oprette en konto. Din fantasy fodbold liga vil dukke op i midten af ​​skærmen, hvis du er tilmeldt med en liga, der i øjeblikket er i sæson.

Trin 2

Klik på "Commish Tools", som er placeret på den vandrette bjælke over toppen af ​​siden.

Trin 3

Rul ned til "Inviter venner", og klik derefter på den.

Trin 4

Indtast emailadresserne for de venner, du ønsker at invitere, adskille hver adresse med et komma. Antallet af venner, du ønsker at tilføje, afhænger af, hvordan du opretter ligaen, men Yahoo's maksimale holdgodtgørelse er 20.

Trin 5

Indtast en personlig note til de personer, du inviterer, hvis det ønskes. Hvis ligaen er beskyttet med adgangskode, vil invitationen indeholde ligaenavnet og adgangskoden, så der er ikke behov for at give disse oplysninger separat.

Trin 6

Tryk på "Send". Dine venner vil modtage en email, der inviterer dem til at deltage i din Yahoo Fantasy Football League.

Del:
Kommentarer