SĂĄdan installeres Road Bicycle Bremser

SĂĄdan installeres Road Bicycle Bremser

Cykelbremser giver cyklisten mulighed for at styre og sænke cyklen. En typisk vejcykel bruger to separate bremser, en foran og en over det bageste dæk. Hver bremse er forbundet med en styrespindel på styret via et kabel. Road cykelbremser har et tykkelse design, hvorved to arme kommer sammen samtidigt for at tage fat i hjulet og sænke cyklen. Selvom hver bremse har et separat kabel, er installationen identisk for både cykelbremser på for- og bagkørsel.

Bremseinstallation

Find den gevindbeslag, der rager ud fra bremsens bagside. Bolten strækker sig udad fra bremsen og tillader bremsen at blive monteret på cykelrammen.

Brug cykelfedt til let smøring af gevindene på enden af ​​monteringsbolten.

Find monteringshullet i cykelrammen, i hvilken monteringsbolten skal indsættes. For- og baghjulene er fastgjort til henholdsvis for- og baggaffel. Hver gaffel har et forboret hul lige over hjulet for det udtrykkelige formål at montere en bremse.

Sæt monteringsbolten så langt som den går ind i monteringshullet. Hold bremsen på plads med en hånd for nu.

Sæt den gevindmøtrik, der fastgør monteringsbolten til rammen gennem bagsiden af ​​monteringshullet.

Monter en 5 mm unbrakonøgle i møtrikken. Mens du holder bremsen i hånden, skal du bruge 5 mm unbraconnøglen til at spænde møtrikken på monteringsbolten. Stram fuldt ud.

Bremsekabelinstallation

Klem bremsehåndtaget for at afsløre for at afsløre et hul øverst på håndtaget. Bremsekablet passerer gennem dette hul.

Sæt bremsekablet i hullet. Træk den igennem, indtil den cylindriske montering i den anden ende af kablet fanger inde i gearhåndtaget.

Før kablet til den monterede bremse, efter den udpegede sti langs cyklen. Den udpegede sti har kabelføringer, der er fastgjort til cykelrammen, til korrekt transport.

Før kablet gennem justeringsrøret øverst på bremsen. Tønderen er placeret på det højeste punkt på bremsen og ligner fysisk en lille 'tønde'. Lige under tønderen er en bolt designet til at forankre kablet til bremsen.

Før kablet under bunden af ​​bolten. Brug om nødvendigt en 5 mm unbrakonøgle til at løsne bolten, hvilket giver kablet nok plads til at passere under det.

Brug 5 mm unbrakonøgle til at spænd bolten let på kablet.

Hold hver side af bremsen mod siderne af hjulet, mens du trækker kablet stramt. Brug 5 mm unbraconøglen til fuldt ud at skrue bolten på kablet.

Brug justeringsrøret til at justere afstanden mellem bremseklodser og sider af hjulet. Ved at dreje tønderen med uret øges kløften. Et større hul resulterer i 'blødere' bremsning. Juster til personlig præference.

Del:
Kommentarer