Sådan installeres Marker Ski Bindings

Sådan installeres Marker Ski Bindings

Installation af dine egne Marker ski bindinger kræver en forståelse af din egen skiløb og udstyr, og hvordan du kan forbedre din præstation ved at tilpasse bindinger. Det er en udfordrende opgave, der bedst udføres af en erfaren skiløber. Undersøgelse af din særlige Marker-bindende model hjælper dig med at installere dem ordentligt og være sikker på pisterne.

Hvad er din stil? Hvad er dit udstyr?

Trin 1

At kende din type skiløb - din hastighed, aggressivitet og foretrukne terræntype - vil informere om, hvordan du installerer dine Marker-bindinger.

Trin 2

Forstå dit udstyr. Sørg for, at du ved, hvilken type Marker bindinger du har. Marker gør alle typer bindinger, fra freeride skis til performance, racing og kids bindinger. Placeringen og installationen af ​​bindingen er relateret til dens design. For eksempel skal du være sikker på at du bruger freeride-bindinger, hvis du maksimerer installationen til freeriding.

Trin 3

Læs op på dine Marker bindinger og ski. Performance skiudstyr betyder potentielt endeløse kombinationer af bindinger, ski og støvler. Hvis du vil installere dine egne bindinger, skal du først bruge lidt tid på at læse om, hvordan din særlige kombination fungerer sammen. Igen skal du være sikker på at du sætter racerbindinger på racerskis. Backcountry skiing Internetfora er gode steder at læse om de mange kombinationer.

Bindende installation

Trin 1

Kig efter mærket "kugle af fod" eller "midsål" på skibets sidevæg. Så søg efter et tilsvarende mærke på din boot og bindende. Midtsålen er den søde plet af ski og betragtes som det traditionelle udgangspunkt for at installere bindinger. Til skitur, der kræver mere kontrol - som tricks og hopper - flytter mange mennesker bindingerne fremad fra dette mærke fra et til et par centimeter. Det er bare nok til at flytte skiløberens tyngdepunkt mod skitipsene.

Trin 2

Læg båndene og støvlerne på ski, placeret enten på midtersønsmærket eller lidt fremad. Det kan hjælpe med at sætte boot på for at mærke placeringen.

Trin 3

Fjern opstart forsigtigt fra bindingen, og sørg for, at bindingen slet ikke bevæger sig. Markér skruehullerne på skiene.

Trin 4

Bor pilothuller i de markerede pletter. Vær meget forsigtig med at kun bore så dybt som du har brug for at få skruen i. Kontroller også de instruktioner, der fulgte med bindingerne, for hvilket borehovedstørrelse der skal bruges.

Trin 5

Skru ind bindingen. Sæt din boot i den og sørg for at den er ordentligt installeret. Forsøg ikke skruerne, eller du kan påvirke din skiløb og sikkerhed.

Trin 6

Juster bindingens spændingsindstilling - kendt som DIN-indstillingen. Dette er slippens udløbspunkt. Højere indstillinger er for aggressive og hurtige skiløbere; lavere indstillinger er til mere afslappede skiløbere. Hver producent har forskellige DIN-indstillinger, og du skal kontrollere et Marker-diagram specifikt.

Del:
Kommentarer