SĂĄdan installeres en Bow Sight Recurve

SĂĄdan installeres en Bow Sight Recurve

Seværdigheder om recurve buer bliver mere populære inden for bueskydning, ifølge Recurvebowsights.org. Korrekt montering af et syn på din bue kan gøre en markant forskel i præcisionsfotografering. De tre hovedtyper af seværdigheder til gentagende buer er pin-synet, ringsynet og ring-og pin-kombinationen. Hver af disse seværdigheder lægger sig til bue på samme måde, men hver vil kræve en anden metode til justering for at finde den rette skuddybde.

Placer din bue på sin side med siden af ​​bue, som du vil installere dit syn opad.

Juster dit syn, så det vender mod forreste bue, og juster hullerne i synet med hullerne i din stigrør.

Monter skruerne gennem synet og ind i stigrøret ved hjælp af en skruetrækker eller unbrakonøgle, afhængigt af hvilken type skruer der blev leveret med synet, indtil de holder fast holdet. Stram dem ikke helt lige endnu.

Placer dit snor niveau på din bue streng for at sikre din bue er niveau. Brug niveauet ved at tilføje understøtningsmateriale til buens underside.

Fjern strengens niveau fra din bue, vær meget forsigtig med ikke at bevæge din bue. Placer dit niveau på synet og juster synet, indtil det er niveau. Stram skruerne til stigrøret.

Juster teleskoprammen af ​​dit syn, så dit øje ikke belastes, når du ser bueen.

Placer en pil på strengen, hvorfra du vil skyde pile og syne ned for pilen for at være sikker på, at den ikke kommer i kontakt med dit syn.

Del:
Kommentarer