Sådan installeres bådørrer og låse

Sådan installeres bådørrer og låse

Roning er stadig et af de mest afgørende aspekter af sejlsport. Selv motorbåde kommer ofte med årer og oarlocks i tilfælde af mekanisk svigt. Om der installeres årer og oarlocks på motorvandsfartøjer, robåde, drevbåde eller scullingfartøjer, er der mange typer årer og oarlocks, men installationen er stort set den samme. Uanset hvilken type båd, med de rigtige værktøjer og teknik, kan du hurtigt installere bådørrer og låse.

Markér placeringen af ​​oarlåsene lige bagved midterlinien af ​​bågelænderen med en markør. Mål afstanden til din første markering og duplikere den på den modsatte side.

Bor huller på de steder, du har markeret med en boremaskine og borekrone. De fleste oarlocks er ca. 1/2 inch i diameter, så borekronen skal være omkring den størrelse.

Sæt basen af ​​oarlocks i de sæder, du lige har boret. Mange oarlocks er lavet til at blive skruet på plads i deres sæder. I dette tilfælde skal du skrue dem på plads med de medfølgende skruer ved hjælp af en boremaskine og et styrebrikke.

Indsæt æggene i oarlocks.

Fastgør æggeknapperne på årene på indersiden af ​​oarlocks.

Del:
Kommentarer