SĂĄdan indtaster du vinter X-spil

SĂĄdan indtaster du vinter X-spil

Mens Winter X Games er en mere ekstrem version af traditionelle olympiske sportsbegivenheder, er kvalifikationsprocessen overraskende standard. For at komme ind skal du fĂĄ en sponsor og konkurrere og placere i en kvalificerende begivenhed. Dette er oprettet for at opretholde arrangementets kvalitet og udrydde dem, der ikke passer til konkurrence.

Trin 1

Byg dit omdømme. Start med at konkurrere i (og vinde) mindre konkurrencer i og nær dit lokale område. Du kan finde disse konkurrencer ved blot at spørge andre involverede i din sport.

Trin 2

Kontakt virksomheder for at prøve at få en sponsor. Skyd for en virksomhed, der i det mindste er noget kendt. Den lokale mamma og pop hardware butik eller deli vil ikke skære det. Du skal gøre et stærkt tilfælde for, hvorfor virksomheden skal sponsorere dig. En højdepunktsrulle og konkurrence titler vil gå langs vejen.

Trin 3

Indtast en vinter X Games kvalificerende begivenhed. Du kan finde en liste over kvalificerede arrangementer via ESPN, firmaet der arrangerer og styrer X-spil. Du kan også gennemgå publikationer relateret til din særlige sport (såsom skiløb eller snowboarding).

Trin 4

Vind eller sted højt i kvalifikationsbegivenheden for at få adgang til at konkurrere i Winter X Games. Reglerne vil blive beskrevet før start. For eksempel kan en konkurrence give de tre bedste snowboardere mulighed for at kvalificere sig. Du må muligvis konkurrere i flere runder kvalificerende afhængigt af arrangementet.

Del:
Kommentarer