SĂĄdan indtaster du New York City Marathon

SĂĄdan indtaster du New York City Marathon

Det kan være svært at få hænderne på en af ​​de meget eftertragtede officielle poster til New York City Marathon. Du kan indtaste et lotteri, men er ikke garanteret et sted og skal betale et gebyr på begge måder. For at garantere din adgang, deltage i programmer via New York Road Runners klubben, være en konsekvent deltager i marathonet, køre andre løb inden for en kvalificeret tid, indsamle penge til velgørenhed eller købe en post gennem en international rejse partner.

Lotteri Entry

Løbere på alle niveauer, der er ældre end 18, kan forsøge at komme ind i New York City Marathon gennem løbets nonguaranteed tegning. Ansøgningsperioden åbner i midten af ​​januar og løber i en hel måned, hvor tegningen finder sted i marts. Antallet af indgange, der accepteres, afhænger af, hvor mange personer der allerede har registreret gennem andre garanterede indtastningsformer. Du skal søge med dine kreditkortoplysninger, men du bliver ikke opkrævet for en post, medmindre du er valgt. Du vil blive opkrævet et ikke-refunderbart behandlingsgebyr, selvom det ikke er valgt. Hvis du er en idrætsudøver med handicap eller AWD, og ​​har til hensigt at køre eller bruge en pushrim kørestol, kan du også prøve at komme ind i marathonet gennem det ikke-garanterede lotteri. Handycle atleter kan dog ikke søge om løbet gennem den uborgede tegning.

New York Road Runners

Hvis du har en New York Road Runners-konto, som er $ 40 pr. År, kan du få en garanteret adgang til marathonet ved at deltage i deres 9 + 1 eller 9 + $ 1K-program. 9 + 1-programmet indebærer løb i ni scorede, kvalificerede løb og frivilligt arbejde på en New York Road Runners-begivenhed året før marathon. I 9 + $ 1K programmet kan du vælge at donere $ 1.000 til New York Road Runners 'Youth and Community Services-programmer i stedet for at frivilligt. Når du har opfyldt disse krav, kan du søge om garanteret adgang til New York City Marathon det følgende år.

Tidligere Marathon løbere og Time Qualifiers

Løbere, der har gennemført 15 tidligere New York City Marathons, får krav på en garanteret optagelse ved at indsende deres ansøgning og betale indgangsgebyret. Hvis du kører Fred Lebow Manhattan Half, New York City Half, Mere Magazine / Fitness Magazine Kvinder Halv Marathon, Brooklyn Halvdel, Staten Island Halvdel, Grete's Great Gallop eller New York City Marathon, inden for en kvalificeret tid i løbet af den foregående år kan du tilmelde dig et af et begrænset antal tilgængelige garanterede poster, som optages på først til mølle. Tidsstandarderne varierer afhængigt af dit køn og deres alder og er baseret på både maraton- og halvmaratontider. Åbent ansøgningstid for tidligere maratonløberes løbere og tidskvalifikationer kører mellem midten af ​​januar og midten af ​​februar.

Kør for velgørenhed

Hvert år tilbyder New York City Marathon garanterede bidrag til dem, der løber for at rejse penge til velgørenhedsorganisationer. Marathonet har fire niveauer af velgørenhedspartnere, hvor hver enkelt tilbyder forskellige fordeler og fordele ved medlemskab. Team for Kids organisation er en konstant velgørenhed anerkendt af marathon, men de fleste sponsorerede velgørende organisationer varierer hvert år. Marathonet kræver, at du opvejer en vis mængde penge, som varierer afhængigt af velgørenhed. Selvom velgørende løbere, der er forbundet med Team for Kids, skal forpligte sig til at finansiere mindst $ 2.620, kræver de fleste velgørende organisationer en fondskrævende forpligtelse på mindst $ 3.000.

Internationale rejsepartnere

Hvis du bor ud af landet og håber at deltage i marathonet under dit besøg, kan du få en garanteret post med køb af en maratonpakke gennem en af ​​marathonens officielle internationale rejsepartnere (ITP) i dit eget land. Mens dit lokale rejsebureau kan forbinde dig med en ITP, tilbyder New York City Marathons websted også en liste over ITP'er, der er organiseret efter land, hvor du kan købe din maratonpakke.

Del:
Kommentarer