Sådan indsættes en kop i Baseball Slider Shorts

Sådan indsættes en kop i Baseball Slider Shorts

Når mænd vælger ikke at bære en beskyttende kop, mens de spiller sport, forlader de sig selv sårbare over for skade. Selvom en kop er noget, der er let at bruge og tager kun få sekunder at komme i den rigtige stilling, nægter nogle mænd stadig at bære en kop. De mest almindelige årsager til, at mænd ikke bærer en beskyttende kop, er fordi det er ubehageligt og begrænser bevægelsen. Indsætning af en kop i baseball glider shorts er nem at gøre og anbefales på det kraftigste at reducere eller forhindre skade.

Køb skyderen shorts, der har en kop lomme. De fleste af dem vil have elastik, der hjælper med at holde kopen på plads.

Brug ikke noget under skyderen shorts. Du vil have dine kønsorganer holdes tæt mod kroppen, så hvis du bliver ramt der, har du maksimal beskyttelse.

Placer bækkenet over dine kønsorganer, så det passer godt. Hvis det er løs og bevæger sig rundt, kan et slag forårsage, at koppen slammer mod dine kønsorganer og forårsager stor smerte.

Brug tætsiddende spandex-trusser, hvis glidebukserne ikke holder koppen tæt nok. Den spandex trusser vil gøre shorts og cup passer strammere, så du vil blive bedre beskyttet.

Del:
Kommentarer