Sådan identificeres en Spider Bite

Sådan identificeres en Spider Bite

Langt de fleste mennesker, der er bidt af edderkopper, oplever disse bid, efter at edderkoppen er bange og forsøger at forsvare sig. En edderkop kan blive fanget i sengetøj, lagner, sko og tøj og bide en person. En spider normalt normalt ikke bidder mere end en gang, og ofte går bidden uopdaget. Alle edderkopper har fangs og gift, men de fleste er ude af stand til selv at trænge ind i menneskets hud og mangler gift nok til at gøre nogen skade. Den typiske edderkoppebit vil føle sig som en stiftprik, blive rød og måske kløe, hæve op i en til to dage. Men i USA er der nogle edderkopper, der har en bid, der tydeligt kan identificeres af dens symptomer, såsom den sorte enke, den brune recluse, hobo spider og tarantulaen.

Se efter et målformet område at udvikle, hvis du bliver bidt af en sort enkepindel. Området vil have en rødlig ring, der omgiver et blegt interiør, hvilket ligner et tyrøje.

Vær opmærksom på kramper, hvis en sort enke bider dig. Denne kramper kan ledsages af ekstrem muskelsmerter. Kramperne begynder inden for to timer efter at være blevet bidt, hvis edderkoppen har formået at få nok gift i bitten. Skuldene, maven, lårene og ryggen er de mest sandsynlige områder for kramper.

Hold øje med kulderystelser og feber for at starte i løbet af få timer efter, at den sorte enke bider dig. Andre symptomer, der kan hjælpe med at identificere denne type edderkoppebit, omfatter opkastning, kvalme, hovedpine, sved og en generel følelse af stor angst.

Identificer biden af ​​den brune agnespindel med den brændende fornemmelse, der opstår i de første 10 minutter, efter at den har båret dig. Hold øje med kløe i området for bidden og kig efter, at en tyrøje-ring vises. Vent til en blærer udvikler sig i midten af ​​dette tyrøje, som i sidste ende vil bryde åbent og derefter skubbe over. Smerten kan være svær i naturen, og et rødligt udslæt kan forekomme en til to dage efter, at den brune recluse bider dig.

Indse, at hobo edderkoppens bid er langsom at helbrede. Denne edderkopp, der findes i Stillehavet Nordvest, Utah og dele af Californien, har en smertefuld bid, der efterlader et åbent sår, efter at det blærer og bryder åbent. Såret vil påtage sig en elliptisk form og kan nogle gange være alvorlig nok til at have kirurgi for at fjerne det nekrotiserende kød inde i det, før det bliver endnu mere alvorligt.

Ved at smerte er det store tegn på en tarantula bid. I modsætning til folkelig tro er en tarantula bid ikke dødelig, og giftet er ikke stærkt nok til at forårsage skade. Men bidden vil føle sig ligner en veps eller bi og kan være ret smertefuldt.

Del:
Kommentarer