Sådan identificeres en poolbord og dens værdi

Sådan identificeres en poolbord og dens værdi

Billardborde, også kendt som poolborde, er en dyr rekreativ investering, når de købes nye. Afhængigt af hvor og hvornår bordet blev fremstillet, kan et ældre bord have en overraskende høj videresalgsværdi. Vintage billardborde, typisk dem, der blev bygget for mere end 20 år siden, betragtes som antikke og er populære på det brugte marked. Hvis du ejer et billardbord og er interesseret i at vurdere værdien, er alt du behøver, nogle få målinger og producentens navn.

Find producentens oplysninger. Virksomhedens navn er typisk indskrevet på en metalplade eller plastplade placeret på en eller flere sider af bordet. Hvis dit bord har en returret, er pladen eller panelet tendens til at blive fastgjort nær den.

Mål bordets dimensioner med et målebånd. Bemærk længden, bredden og højden af ​​bordet samt antallet af ben.

Optag andre detaljer om bordet. Hvis du ved, hvornår bordet blev købt nyt eller oprindeligt fremstillet, skal du notere året. Bemærk også typen af ​​lommer (læder eller gummi), mørke af finish (sort plet til naturligt træ plet), overflade type (skifer, træ eller andet) og farve på overfladen filt.

Kontakt en lokal biljard og biljard forhandler. Hvis de er bekendt med gamle mærker, kan de muligvis foreslå en rimelig videresalgspris for dit bord. Antikvitetsbutikker er også en mulighed. De fleste butiksejere er kendte i mange former for gamle varer, poolbord medfølger.

Vurder din tabel ved hjælp af online ressourcer. Mange websteder tilbyder gratis eller billig vurderingstjenester. Du kan også søge online auktioner eller lokale klassificerede fortegnelsessider for at se, hvor meget der bliver bedt om tabeller svarende til din. Disse tal hjælper dig med at beregne din tabelværdi.

Del:
Kommentarer