Sådan identificerer du Taylor Made Clubs

Sådan identificerer du Taylor Made Clubs

For en ting som golfklubber, hvor du betaler for ydeevne, for ikke at nævne de år med forskning og udvikling, der går ind i design, er det vigtigt at sikre, at du køber ægte varer. De retshåndhævende embedsmænd er godt opmærksomme på forekomsten af ​​TaylorMade knock-offs og tager mange skridt for at sikre, at falske klubber ikke når markedet. Men med det store antal sælgere og spredning af svære at regulere online markedspladser gør mange falske klubber det til poser af golfspillere. Heldigvis er der flere trin, du kan tage for at være sikker på, at du har ægte TaylorMade klubber.

Lugte grebet. Hvis klubbens greb lugter formaldehyd eller har en olieagtig følelse, er der en god chance for, at din klub er forfalsket. Da forfalskninger ofte laves af materialer af lav kvalitet, vil de ofte føle eller endda lugte "billige". Ægte TaylorMade klubber stinker ikke.

Undersøg finishen på akslen. Hvis akslen er dårligt malet eller hvis du bemærker uregelmæssigheder i finishen, er det højst sandsynligt en falsk og ikke en ægte TaylorMade klub. Autentiske TaylorMade klubber går gennem en streng kvalitetssikringsproces og har ikke sådanne ufuldkommenheder.

Sammenlign klubben med billeder af originalen. Du kan finde billeder af legitime klubber på TaylorMade hjemmeside. Sammenlign klubben med billederne for at sikre, at de er identiske. De største hints om, at klubben er falsk, kommer i form af mismatchede skrifttyper og malingfarver, som varierer fra originalen. Alle farver, markeringer og former skal matches perfekt.

Kontroller justeringen af ​​logoer. Er de helt lige og justeret på klubben? Derudover skal du se tegn på overskydende lim, især på dekalerne. Crooked logoer og en masse lim er en død giveaway, at klubben ikke er ægte TaylorMade.

Undersøg ferrule - det lille stykke på klubben, der forbinder klubbens hoved til sin aksel. Mange virksomheder har specielle former for deres ferrules, og falskmøntnerne svarer generelt ikke til dem. Mygolfspy siger også, at hvis der er overskydende epoxy omkring ferrule, er klubberne sandsynligvis ikke ægte.

Sørg for, at specifikationerne matcher. TaylorMade udgiver specs på stort set hver eneste af sine klubber, herunder vægten, loftet og diameteren af ​​rumpen. Hvis nogen af ​​disse er slukket, er klubben tvivlsom.

Undersøg serienummeret. Alle ægte TaylorMade klubber er fremstillet med et serienummer for at identificere klubben. Hvis du har mistanke om en forfalsket klub, skal du ringe til TaylorMade. Virksomheden kan kontrollere legitimiteten af ​​et serienummer.

Hold en magnet ved siden af ​​klubben. Hvis du for eksempel købte en TaylorMade r7 titanium fairway wood, skal du se, om en magnet er tiltrukket af den. Real titanium er ikke magnetisk.

Vær forsigtig med tilbud, der lyder for godt til at være sandt. Hvis du køber nye TaylorMade klubber, og købsprisen er dramatisk lavere end detailhandel, eller hvis klubberne er pakket sammen i komplette sæt, kan du måske beskæftige sig med forfalskninger. For eksempel vil en chauffør, metalskov, kiler og en putter, der sælges som en auktion, ofte være et produkt af forgers.

Kun køb fra autoriserede forhandlere. TaylorMade udgiver en liste over autoriserede forhandlere og golfbutikker på sin hjemmeside. Hvis du vil være helt sikker på at du får rigtige TaylorMade golfklubber, køb kun hos en af ​​disse forhandlere.

Del:
Kommentarer