Sådan hvidter tænder på en dag

Sådan hvidter tænder på en dag

Forbedre dit smil på bare en dag ved hjælp af et over-the-counter hvidt kit. Mens disse kits ikke giver den samme hvidtning som du kan modtage i tandlægen, er de billigere og kan bruges med det samme. Fælles hvidtekalkning produkter omfatter hvidt tandpasta, skylninger, strimler og bakker. Whitening kits med bakker og koncentreret blekende gel arbejder hurtigst og bør bruges, når du vil se en mærkbar forskel inden for en dag.

Børste tænder ved hjælp af tandpasta designet til følsomme tænder.

Klem koncentreret gel i bakken. Når du klemmer gelen ind i bakkerne, pas på at bruge nok gel, at den dækker dine tænder, men ikke så meget, at den overflyder på tandkødene.

Sæt bakken i munden. Hvis nogen gel klemmer ud på tandkød, skal du tørre den væk med en klud.

Indstil en timer for den tid, der er angivet i vejledningen.

Fjern bakkerne, når din tid er op.

Brug en tandbørste til let børste enhver overskydende gel fra dine tænder.

Skyl straks straks. Gel kan hærde og holde sig inde i bakkerne, hvis de ikke er rengjort.

Tips

Læs vejledningen, der følger med dit kit, inden du bruger.

Mens du bør lægge lysere tænder i en enkelt brug, forvent det fulde resultat inden for en måned efter brugen.

Hvis du ønsker endnu større resultater, lav en aftale med din tandlæge for professionel hvidbearbejdning. En 30 til 60 minutters professionel behandling vil skabe mærkbare resultater, du ikke kan replikere hjemme.

Advarsler

Rådfør dig med din tandlæge, inden du bruger et hjemmehvitt kit. Tænder, der er blevet genoprettet, såsom afskårne tænder, kan reagere forskelligt på hvidtekit. I almindelighed tændes den genoprettede tand ikke som følge af kittet.

Whitening dine tænder kan også forårsage tyggegummi irritation og tandfølsomhed.

Whitening kits bør ikke bruges af kvinder, der er gravide eller ammer. De bør heller ikke bruges af børn under 16 år eller hos tandkødssygdomme.

Del:
Kommentarer