Sådan hvidter tænder med bananskræl

Sådan hvidter tænder med bananskræl

At bløde tænder med bananskræl er meget sikkert og sundt for tænderne, da bananskræl er en vidunderlig kilde til mineraler og vitaminer. De har ikke den slid, som andre naturlige whiteners har og bedst af alt, de er billige.

Bør dine tænder som normalt med en naturlig tandpasta, eller du kan bruge bananskræl først og derefter børste.

Brug en moden banan, da den har mest kaliumindhold i den. Skræl fra bundenden, da det er sådan, at aber skræller deres bananer, og det vil holde dig ude af at have alle de løse tråde.

Tag et stykke af indersiden af ​​bananskallet og blidt forsigtigt på tænderne i ca. 2 minutter. De fantastiske mineraler i skræl som kalium, magnesium og mangan absorberer i dine tænder og hvidner dem.

Gentag den samme procedure om natten eller før sengetid, for at blanke tænder. Forladelse af bananskræl på længere tid er valgfri, hvis du har pletter, der skal komme ud.

Gør bananerne skræl rutinen to gange dagligt for at se tænder hvidt.

Smil og del din vidunderlige tandblegning hemmelig.

Du behøver ikke at smide de gamle bananskræller væk, du kan genbruge dem. De laver en fremragende mineralkompost til planter, hvis de tørres ud og jordes og sprøjtes på jorden en gang om måneden. Dine planter vil elske dig for det!

Tips

Bananer holder længere, hvis de hænger på et bananstativ i stuetemperatur. Drikkevarer som mørke sodavand, kaffe, mørke vine, mørk te og selvfølgelig rygning alle pletter tænderne. Den resterende bananskal kan skæres op og anbringes i fryseren til senere brug, selvom den bliver farve, kan den stadig bruges, og efterladningen bruges til kompost.

Advarsler

Undersøg alle whitening metoder før du prøver, da der er mange mennesker der nu oplever problemer fra forskellige tandblegning metoder.

Del:
Kommentarer