Sådan hæver du kroppens pH-niveau hurtigt

Sådan hæver du kroppens pH-niveau hurtigt

Den normale pH i din krop varierer fra 6,5 ​​til 7,5, hvilket er neutralt. PH er et mål for, hvordan surt eller alkalisk noget er. Hvis dine kropsvæsker er for sure - 6,0 eller lavere - kan du være udsat for forskellige kræftformer, diabetes, arthritis og Parkinsons sygdom. Men der er visse fødevarer, du kan føje til din kost for at øge din krops pH temmelig hurtigt. Ved at hæve din pH til et normalt niveau hjælper du ikke kun din krop med at undgå disse sygdomme, du hjælper med at dræbe bakterier, parasitter og virusinfektioner.

Tag en litmus test for at se, hvor meget du har brug for at hæve din pH. Litmus test kits er tilgængelige på videnskabswebsteder, hardware butikker og sundhed mad butikker. Tryk en strimmel mod tungen lang nok til at fugte det. Strimlen skal skifte farve; sammenlign farven til diagrammet på testkitet. Hvis din spyt er lidt sur, er kost og motion fint. For meget sur spyt, se straks lægen.

Indarbejde alkaliske fødevarer i din daglige kost. Alkaline fødevarer omfatter grønne grøntsager, løg, hvidløg, tomater, grapefrugter, mandler, græskar og nogle grøntsagssaft. Se "Energize for Life" i afsnittet Referencer for en komplet liste.

Tilsæt mindst en alkalisk mad til hvert måltid. Drik tomatjuice om morgenen eller hæld mandelmælk på din korn. Har en salat fuld af basale grøntsager til frokost og tilbered en bagt veggie gryderet til aftensmad. Spis nødder og alkaliske frugter til snacks eller indarbejde dem i morgenmad. Undgå næringsmidler, kød og koffeinholdige og sukkerholdige drikkevarer; disse er alle syreformende fødevarer, som vil modvirke din indsats.

Øv for at oxygenere din krop. Gør noget stress-lindrende som yoga, pilates eller tai chi. Løsning af dine muskler vil hjælpe ilt til at flyde. Oxygen er neutral og vil medvirke til at øge din pH. Brug 10 til 15 minutter hver dag at trække vejret dybt og trække vejret dybt ind i lungerne.

Tips

De fleste af de fødevarer, der øger kroppens pH, er almindelige og meget velsmagende. Jo flere af disse fødevarer du spiser desto hurtigere vil din pH stige. Der er også øvelser du kan gøre for at oxygenere din krop og fødevarer, du bør undgå, mens du hæver din pH. Du bør altid konsultere din læge for rådgivning for at sikre, at du ikke øger din krops pH for meget.

Del:
Kommentarer