SĂĄdan hoster du op slim

SĂĄdan hoster du op slim

Brystbelastning kan være elendig. Ubehandlet brystbelastning kan føre til infektioner som lungebetændelse og bronkitis. Tykt slim kan ikke let ryddes ved hoste. Hjem retsmidler kan løsne og tynde slim i brystet. Jo tyndere slim, jo ​​lettere vil det komme op, når du hoster.

Varme og fugt

Installer en fordamper i dit soveværelse. Høj luftfugtighed vil berolige bronchiale passager og hjælpe med at løsne slim. Lad fordamperen køre, hvis du er ude af stuen i mindre end en time. Slå også fordamperen på en time, før du har tænkt dig at være i rummet. Dette holder fugtighedsniveauet højt.

Tag et langt bad eller bad og indĂĄnd dampen i varmt vand.

Drik masser af varm te, tag tid til at trække vejret i dampen, mens den går. Nogle mennesker rapporterer, at mynte- eller eukalyptustår arbejder særligt godt til dette formål. Spise varm suppe er en anden god måde at nå dette mål på.

Påfør et varmepude til dit øvre bryst. Hvis du ikke har en kommercielt lavet opvarmningspude, hæld 2 kopper ukokt ris i en sok. Bind en knude i den åbne ende og mikrobølge sokken i ca. 4 minutter. Voila: øjeblikkelig opvarmning pad.

Tynd ud i slimhinden

Gurgle med saltvand. Selv om dette ikke vil rydde ud lungerne, vil dette fjerne slim fra øvre hals. Det kan også berolige en hals, der er vokset rå fra hoste.

Spis krydret mad. Kapsicum i varme fødevarer er en naturlig ekspektorant. Det vil tynde slim i dine bihuler, hals og bryst. Dette vil give dig mulighed for at hoste op mere slim.

Indånd dampbehandlinger af eukalyptus, mynte eller mentol. Kog vand med et par dråber ekstrakt (eller endda en hostetab). Stå med dit ansigt over puljen og ånde vanddampen, når den stiger. For ekstra effektivitet draper du et håndklæde over hovedet og gryden, mens du gør dette.

Tag en over-the-counter ekspektorant.

Tips

Spicy suppe hjælper med at give fugt og tynde slimet i en lækker dosis. En god opskrift er at kombinere 1 dåse kyllingesuppe med 1/2 dåse enchiladasauce. Kog kog (vejr dampen i hele tiden); derefter hæld og spis.

Advarsler

Brystbelastning kan være et symptom på en mere alvorlig tilstand. Hvis din overbelastning ikke reagerer på behandling eller ledsages af en høj feber, skal du straks kontakte en læge.

Del:
Kommentarer