Sådan holder du vejret længere

Sådan holder du vejret længere

At lære at holde vejret i længere tid kan være nyttigt for svømmere og dykkere. Husk det er lidt sværere at holde vejret i vand på grund af øget tryk. Der er teknikker til at lære, der vil hjælpe med dette, men du bliver nødt til at øve dig for at kunne øge din tid.

Begynd med at holde vejret og timing det, så du kan se dine fremskridt. Du kan bruge et ur med en brugt eller et stopur. Skriv ned din tid i en notesbog, så du kan blive inspireret ved at holde styr på dine fremskridt.

Lær at gøre vejrtrækninger. Indånder gennem din næse så dybt som muligt. Hold et tal på fire og træk vejret gennem munden. Gør dette i 30 sekunder. Hvile i 30 sekunder og derefter gøre det igen og trække vejret ind og ud hårdere denne gang.

Hvil i et øjeblik eller to og derefter trække vejret ind så dybt som muligt og hold det. Hold ikke luften i dine kinder. Husk at skrive ned din tid.

Gør din vejrtrækning en gang om morgenen, en gang om eftermiddagen og en gang om aftenen. Det er ikke godt for dine lunger og generel sundhed at holde vejret gentagne gange. Hold vejret efter et par minutters hvile hver gang og tid dig selv. Du bør se forbedring inden for en uge.

Del:
Kommentarer