Sådan holder du dine kuttere klæbrig

Sådan holder du dine kuttere klæbrig

Cutters er et mærke af atletisk handske, der specialiserer sig i fodbold-, baseball-, golf- og fitnessprodukter. I fodbold bruges skæreapparater af spillere til at hjælpe med at fange eller bære bolden uden at tabe det. Handsker, der er klæbrige, gør selvfølgelig disse opgaver meget lettere. Spillere er i stand til at handle på bolden meget mere selvtillid, fordi de ved, at bolden er usandsynligt, at glide ud af deres hænder. Der er en række måder at holde Cutters klæbrig og bolden i dine hænder.

Sæt handskerne i vaskemaskinen. En ren overflade vil overfladen hjælpe med at genoprette klæbrighed. Sørg for at følge rengøringsinstruktionerne på handskerne for at undgå beskadigelse af cutters.

Tør handskernes indre overflade med en fugtig klud. Gnid noget snavs eller overskydende snavs væk. Tør handskerne med et tørt lap.

Påfør et lag tape på handskens fangstflade. Tryk ned og fjern derefter båndet efter flere sekunder. Nogle af klæbematerialet fra båndet forbliver på handskerne.

Spyt på handskernes håndflader og gnid overfladerne sammen. Spyt vil hjælpe med at fugte fangstfladen og er mere klæbende end vand. Sørg for, at overfladen er tør, før du forsøger at fange.

Del:
Kommentarer