Sådan hænge en tung taske i en garage

Sådan hænge en tung taske i en garage

En tung taske bruges til at opbygge styrke, udholdenhed og boksningsteknik samt stansnings- og sparkkraft uden behov for sparringspartner. Posen er ophængt fra en bøjle monteret til spærre i loftet. Et tomt hjørne af din garage er et praktisk sted at permanent hænge din tunge taske, så du har tilstrækkelig plads til at træne uden at skulle bekymre sig om forhindringer. Hængende din tunge taske i garagen tager kun lidt tid og giver dig mange års praksis og motion.

Vælg et tomt hjørne af din garage. Gnid din stud finder på tværs af loftet for at finde trusses. Tryk på tænd / sluk-knappen på stifteenheden, hold den fast mod loftet og bevæg den langsomt over overfladen. Pas på, at lyset kommer frem for at indikere den ydre kant af trussen over gipsvæggen. Pas på at lyset går ud for at angive den modsatte kant af samme truss. Lav blyant mærker på stedet for hvert loft truss 48 tommer fra væggen, der løber vinkelret på trusser.

Hold dit behandlede bord mod loftet, der berører dine 48-tommer mærker. Placér brættet, så det overlapper to trusser, mens du forlader dig 48 tommer imellem bundens ende og væggen løber parallelt med loftbøjlerne. Vedhæft brættet til trusserne ved at køre tre af dine 8-tommers lagskruer gennem hver ende af brættet og ind i trusserne med hex-chaufføren på din boremaskine.

Mål længden og bredden af ​​dit behandlede bord med dit målebånd for at finde det nøjagtige center af brættet. Anbring et "X" mærke på dette sted med din blyant. Placer spidsen af ​​din øje bolt på dette sted og vride det i bordet monteret til loftet.

Fastgør et snapklip til øjenbolten. Fastgør den ene ende af en 12-tommers kæde på snapklip. Vedhæft et andet snapklip til den frie ende af 12-tommers kæden, der hænger fra øjenbolten.

Vedhæft en fri ende fra hver af dine fire resterende kæder til snapklipset, der hænger fra garagen. Vedhæft et nyt snapklip til enden af ​​hver af de fire dinglende kæder. Få en assistent til at løfte posen og holde den på plads, mens du fastgør et snapklip til hver af de fire metalgrommets øverst på din tunge taske. Sænk posen forsigtigt, så den kan hænge frit fra dit mount. Punch, spark og træk på posen for at teste monteringen.

Del:
Kommentarer