Sådan hældes en betonplade til en basketballbane

Sådan hældes en betonplade til en basketballbane

Basketball er en populær sport, fordi den kan spilles uden holdkammerater. Alt der behøves er en bold, en kurv og et sted at spille. Hvis du er træt af konstant at finde et motionscenter eller en park, der har en tilgængelig basketballbane, er et alternativ at konstruere din egen basketballbane i din gård eller indkørsel. Mens denne udsigt virker skræmmende, kan det gøres med lidt tid og kræfter. Fordelene ved at have din egen domstol er uendelige og vil give dig og din familie timer med motion og underholdning.

Square i et 30-by-30-fods område på den ønskede placering af banen med din målebånd. Markér grænserne med grænsespænd, så du kan holde fast i dine målinger.

Grav til en dybde på 8 tommer i hele 30-til-30 sektionerne, fjern eventuelle store stykker sten eller snavs, der kan få din spilleoverflade til at være ujævn.

Sæt et fundament til din betonplade ved at placere 5 tommer grus over hele 30 fod-til-30 fodsarealet. Brug en rulleanordning til at komprimere gruset for at sikre, at grusgrundlaget er jævnt fordelt.

Bland Klar-Mix betonen i en trillebør, efter anvisningerne på bagsiden af ​​posen. Lad betonen hærde i 24 timer.

Hæld 3 tommer beton over hele overfladen af ​​det komprimerede grus. Brug en trowel til at udjævne betonen for at sikre, at spillefladen er på niveau.

Lad betonen tørre i 48 timer før brug.

Del:
Kommentarer