Sådan hjælper du mavesmerter ved at træne

Sådan hjælper du mavesmerter ved at træne

Fra løbers søm til svømmerens kramper til vægtløfterens fordøjelsesbesvær synes det at en hel del træning kan forårsage kaos på maven. Da dine muskler konkurrerer om ressourcer - dvs. blod og ilt - kan dit fordøjelsessystem ikke fungere på alle cylindre, mens du træner. Resultaterne kan omfatte alt fra sur reflux til diarré. At mindske og forhindre mavesmerter, ændre dine spisevaner og sænke dit tempo, mens du træner. Kast i en dynamisk stretch før du træner, så du kan fokusere på din træning og glemme din tarm.

Trin 1

Vent to til fire timer efter at have spist et stort måltid, og undgå fed mad og fiber på dagen for en stor træning. Disse fødevarer er særligt vanskelige at fordøje og kan forårsage irritation, diarré, fordøjelsesbesvær og - selvfølgelig - smerte. Hold dig til små portioner af enkle carbs og let protein, som giver dig hurtigt brændstof uden fordøjelsessmerter.

Trin 2

Drik 4 til 6 ounce vand hver 15. til 20 minutter og nix koffein, sodavand og mælke mælk mindst 4 timer før din træning. Koffein og lactosen i mælke mælk stimulerer begge GI-kanalen. Karbonering i sodavand kan forårsage smertefuld opblødning. Undgå også at nippe gennem et strå, som kan få dig til at sluge luft og opblussen.

Trin 3

Stå med fødder skulderbredde fra hinanden og hænderne sammen over hovedet for at udføre dynamiske torso vendinger. Bøj din overkrop til højre side, og derefter venstre for at strække dine obliques, et fælles område for løbehjulssømme. Med dine arme foran dig, drej forsigtigt din overkrop til højre og til venstre. Udfør dine strækninger i tre til fem minutter.

Trin 4

Sænk dit tempo for at lette magekramper, især under løb og svømning. Lad din hjertefrekvens sænke lidt, vil hjælpe med at lede mere blod til din tarm, hvilket kan reducere kramper. Hvis du svømmer, træd vand langsomt i et par minutter eller skift til en bagslag, som vil lindre noget af trykket på din mave.

Trin 5

Øv god kropsholdning som du løber, løft vægte og cykel. Slouching skaber overskydende pres på din mave, hvilket kan forårsage mavesyre til tilbagesvaling i spiserøret.

Trin 6

Øv god vejrtrækningsteknik, især når du løber, svømmer og løfter vægte. Mens du kører, prøv at indånde for tre trin og udånding for to. For at undgå at sluge vand og forårsage maveopust under svømning, drej hovedet til siden for at indånde, ikke fremad og ånder ud i vandet, mens du slår. Når du styrker træne, indånder, når dine muskler er afslappet - sig som du sænker fra en situp - og ånder ud, mens dine muskler er kontraheret. Dette vil medvirke til at forhindre pres i at opbygge dit fordøjelsessystem.

Trin 7

Overvej at bruge en over-the-counter syre reducer til at berolige din mave før en stor træning. Syre reduktionsmidler belægge maven og spiserøret for at mindske fordøjelsesbesvær og tilbagesvaling.

Trin 8

Udfør nedre ryg og abdominal øvelser to til tre gange om ugen for at styrke din maves muskler og forbedre din kropsholdning. Simple crunches og variationer som omvendte crunches og cykel crunches kan styrke din øvre og nedre abs og din nedre ryg.

Del:
Kommentarer