Sådan Hit Irons konsekvent lige

Sådan Hit Irons konsekvent lige

Et stærkt irons spil gør en stor forskel i din samlede golf score. Hvis du kører kort, kan et stort jernspil neutralisere svagheden. Hvis du er en dårlig putter, sørger en stor irons spil for, at ingen skud er spildt at komme ind på det grønne. Selvfølgelig, hvis din kørsel og dine putts allerede er stærke, vil tilføjelsen af ​​et stort jernspil gøre dig til en komplet spiller. Forberedelse og konsistens er nøglen til konsekvent lige jernbilleder.

Placer bolden i den rigtige position. For din 9-jern og 8-jern bør bolden være direkte imellem dine to fødder. For skud med en 5-, 6- eller 7-jern, sæt bolden om en tomme længere fremad. For en 3- eller 4-jern skal du sætte bolden en anden tommer længere fremme.

Hold dine øjne parallelle med mållinjen gennem din sving. Hvis du tillader dit hoved at bevæge sig til højre, mens du svinger, vil dine skuldre hælde og trække dit skud ude af justering.

Skift din vægt lidt til forsiden af ​​swing, når du fuldfører den. Hvis din vægt forbliver på bagsiden, får du ikke den nødvendige nedstyrke til at ramme et stærkt jernskud. Øv dette ved at skyde øvelsesskud med dine fødder sammen. Dette sikrer, at du ikke lægger vægt på rygfoden.

Sving langsommere Hvis du reducerer tempoet på din sving, kan du koncentrere dig om glat og ret kontakt snarere end at forsøge at strømme gennem skuddet og risikokroge og skiver.

Fokus på klubben ansigt. Den største indvirkning på venstre eller højre vinkel på et jernskot er klubbens ansigt. Hold det så firkantet som muligt for bolden for at ramme iron skud konsekvent lige.

Del:
Kommentarer