Sådan helbredes kolde sår natten over

Sådan helbredes kolde sår natten over

Gode ​​råd om at hjælpe med at forbyde koldsår ASAP, så du kan komme tilbage til dit gamle selv igen.

Tag 1.000-3.000 milligram lysinkapsler. Spis også mange mejeriprodukter, som de indeholder store mængder lysin. Lysin er et protein, der relæerer byggestenen af ​​en herpesvirus, der forhindrer cellen i at klone viruset.

Aplly isen, så snart du føler tingle eller kløe, der typisk mærkes, før ondt opstår. Hold området fra at blive varm og fugtig b / c det er den slags miljø, som såret trives i.

Spis ikke noget surt, såsom tomater, sodavand eller appelsiner. Efter denne regel kan du reducere din koldsårs levetid i halvdelen.

Zink, hvidløg og olivenolie kan hjælpe med at helbrede forkølelsessår. Pas på med zinktilskud, selvom de kan være farlige i store mængder.

Hold stressniveauet så højt som muligt. Stress kan udløse og udbrud, og det kan også medføre andre sygdomme. Gå massage, tag et varmt bad og træn vejret ind og ud for at minimere stress og sværhedsgraden af ​​et udbrud.

TAN IKKE. Hvis du solbrænder meget eller arbejder i solen uden solcreme, kan det være dit største problem. Brug spray tan eller falsk tanner sol er det værste for koldsår.

Brug en petroleumbaseret antibiotikakrem, såsom neosporin, til forsegling i virus og prvent infektion. Aplly med Q-tip virus kan spredes til andre dele af din krop gennem dine hænder. aldrig pluk eller ridse område sår vil formere sig.

En antiviral creme som Zovirax, der indeholder aciclovir en vigtig aktiv ingrediens i helbredelse af kolde sår. Sæt det på så tidligt i koldt sår, at du kan det kan også hjælpe eksisterende kolde sår, men jo jo jo jo bedre.

Gå til en sundhedsfødevarebutik og køb og immune bygnings tillæg eller drikke. Et eksempel er VIREXIN, men en arbejdstager hjælper dig med at finde en af ​​mange fantastiske helt naturlige immunforstærkere, som kan hjælpe med at opbygge din krop enormt for at afsløre og angribe viruset.

Dab tea tree olie på såret igen ved hjælp af en Q-tip.

Advarsler

Være meget omhyggelig om at tåle virussen, så en anden del af kroppen. STERILISER DU HÅND MED ANT-BAKTERIAL OG ANTI-VIRUL SOAP. HVIS DU FÅ INFEKTIONEN I DINE ØJNE, KAN DU GÅ BLIND.

Del:
Kommentarer