Sådan helbrede en brændende følelse i maven

Sådan helbrede en brændende følelse i maven

Sådan helbrede en brændende følelse i maven. En brændende fornemmelse i maven kan indikere forskellige fordøjelsesproblemer. Almindelige problemer forbundet med maveforbrænding er fordøjelsesbesvær, sur refluks, gas og sår. Receptpligtige medicin hjælper med at forebygge og helbrede brændende fornemmelser i maven, men hvis smerten rammer om natten eller i weekenden, skal du vide, hvilke hjemmemekanismer der kan hjælpe, indtil du ser en læge.

Prøv og find ud af hvorfor du har den brændende fornemmelse. Tænk på de fødevarer, du spiste i løbet af dagen, væsken du drak eller om du har gået glip af et par måltider, hvilket også kan forårsage brænding i maven.

Tag et stærkt over-the-counter medicin til sur reflux. Tidligere var medicinen Prilosec kun tilgængelig på recept. Nu er Prilosec tilgængelig hos ethvert apotek eller butik, der sælger medicin. Denne medicin hjælper med at reducere syren i din mave, forhåbentlig reducere den brændende fornemmelse.

Hjælp helbrede en brændende fornemmelse forårsaget af et mavesår ved at tage en antacida pille og hvile. Folk plejede at drikke mælk til et sår, men nyere forskning viser, at mælk øger mængden af ​​mavesyre frigivet. Hvis du vil prøve mælk til at helbrede den brændende fornemmelse, skal du drikke den i små mængder for at opnå de bedste resultater.

Burp gentagne gange, hvis den brændende fornemmelse stammer fra en opbygning af gas i din mave. Du kan se, om brændingen er fra gasopbygning, hvis burping lindrer smerten. For yderligere relief, masser din mave mellem navlen og brystbenet for at hjælpe med at frigøre gassen.

Nibble på intetsigende fødevarer, såsom ris eller kiks, hvis den brændende fornemmelse er, fordi du ikke har spist et fuldt måltid i længere tid end 6 timer. Din mave arbejder overarbejde for at fordøje mad, der ikke er der, hvilket kan forårsage den brændende følelse. Blandede fødevarer hjælper med at neutralisere fordøjelsessyrer.

Lav en kop varm timiante og drik den på en tom mave. Fyld en kop med kogende vand og tilsæt ca. 1 el. af tørret timian. Dæk koppen og lad den stejlere i 10 minutter. Sæt timen ud og drik teen.

Tips

Prøv at tygge nogle granatæblefrø, når din mave brænder. Tilsæt lidt sukker eller salt og peber, fordi frøene smager lidt bitre, når de tygges grundigt.

Del:
Kommentarer