Sådan har du kurvede og runde hofter

Sådan har du kurvede og runde hofter

Fra høj og slank til kort og rund kommer folk i alle former og størrelser. Selvom vi ikke kan vokse højere eller blive kortere som voksne, er det muligt at udvikle vores styrke og muskel tone, hvilket skaber en forskel i vores kropsform. For dem med kantede eller slanke rammer er det især muligt at opnå kurvede og runde hofter med øvelser, der fokuserer på hofter, lår og balder. Øvelser, der tilføjer tonet masse, kan bidrage til at skabe en kurvier dig.

Øv Pilates til bevægelser, der retter sig mod hofterne, skinkerne og lårene ved at gøre stående benlifter, der står ved siden af ​​en stol til støtte, hvis det er nødvendigt. Placer fødderne hoftebredde fra hinanden og stå op lige, hofter gemt. Løft benet langsomt til siden, indtil det er næsten vandret uden at flytte dine hofter. Sænk benet og gentag, og udfør 15 gentagelser på hvert ben. Prøv benløfter liggende også på gulvet. Lig på din side, hoved hviler på en bøjet albue mod gulvet. Balancere jævnt som du strækker ud på gulvet og lav den samme benløftnings bevægelse, der bruges til stående benløfter. Giv begge ben en lige træning på 15 gentagelser dagligt for at opnå de bedste resultater.

Mange balletbevægelser fokuserer på hofteområdet og kan gøres hjemme. Stå ved siden af ​​en væg til støtte og hold hovedet op og tilbage lige. Placer den ene hånd på væggen for balance og læg den anden hånd på din hofte. Berør hæle sammen, tæer vendt udad, ligner en andes holdning. Bøj knæene langsomt ind i et mellemrums squat, med hæle tilbage presset sammen. Undgå at holde din bageste ende fast og holde hofterne fremad. Udfør to eller tre sæt på 15 lag hver dag og se efter resultater.

Tilføj muskel for at runde ud din skæl ved at lave trin lunges. Stå op lige, hoved op, skuldre tilbage. Tag et dybt skridt fremad og bøj det forreste knæ i 90 graders vinkel. Undgå knæskade ved at forhindre, at knæet strækker sig over dine tæer. Gør 10 lunger per ben. Overvej at gøre at gå lunges som et alternativ, ved at bruge det samme dybe trin som du går 10 trin fremad og skifte dine lunges på hver side.

Tone og tilføj kurver til hofteområdet ved at bruge en øvelse bold, også kaldet en stabilitetskugle. Lig eksempelvis over bolden med forsiden nedad, med din torso afbalanceret i midten af ​​bolden. Rid hånden let på jorden for balance, hold hovedet og ikke anstrengende halsen. Løft begge ben opad samtidig og følg skinken området stramme - og bliver curvier. Gentag dette træk 15 gange og fortsæt til en anden hofteøvelse med bolden kaldet hip abduktion. Knæ ved siden af ​​bolden og draper din side, mellem bryst og hofter, på tværs af kuglen, lænende sig i kuglen, indtil dit øverste ben er lige. Prop din arm på bolden og hold hovedet i en stabil position. Løft det øverste ben langsomt, indtil det ligger i en vinkel, der ikke er højere end din hofte, og vend derefter benet til et punkt, hvor foden bare rører jorden. Udfør 15 gentagelser og gentag på den anden side.

Del:
Kommentarer