Sådan gør du splitter i en uge

Sådan gør du splitter i en uge

At lære at splitte kan være svært og fysisk krævende, især hvis du har et specifikt mål. Afhængigt af dit udgangspunkt kan du gøre splits om en uge, hvis du koncentrerer dig og har tid til at dedikere til at strække på daglig basis. Selv om at lære at gøre splittelser kan være udfordrende, er der fordele for den fleksibilitet, der tilbydes. Stretching har mange positive fordele for din overordnede fysiske sundhed og kan, sammen med dyb vejrtrækning, arbejde for at berolige bekymringer.

Strek dine ben ud i mindst 15 minutter. Du kan gøre sidde og stående benstræk som sommerfugl, fremre benstræk og tårør.

Kneel oprejst på gulvet. Placer din højre fod foran dit venstre knæ og læn dig fremad, så fingerspidsene berører gulvet på begge sider af din højre fod.

Stret dit højre ben udad, mens dit venstre ben begynder at rette sig ud bag dig. Hold din hake pegende mod din højre fod og din højre knæskive peger op.

Hold denne pose i et minut at forsøge at synke dine hofter så tæt på gulvet som muligt.

Gentag dette udgør mindst fem gange i de første to dage, så dine hofter kommer tættere på gulvet, mens du rette dine ben.

Øg din praksis splittes til fem gange om morgenen og fem gange om eftermiddagen eller aftenen i de næste fire dage. Fortsæt med at lave andre benstræk i 15 minutter før du praktiserer dine splittelser.

Fortsæt med at øve dine splittelser dagligt. Øvelse af splittelser flere gange om dagen skal hjælpe dig med at opnå en fuld opdeling inden for en uge. Hvis fremskridtet er langsomt, skal du tilføje flere strækninger og opdele til din rutine.

Del:
Kommentarer