Sådan gør du Rain's Ninja Assassin Workout

Sådan gør du Rain's Ninja Assassin Workout

Hvis du har set Ninja Assassin eller et hvilket som helst af promoverne for det, har du uden tvivl taget mærke til Rain's ultra-rippede fysik, og spekulerede på, "Hvordan på jorden blev den skinnede drengebander så revet?"

For at omdanne sin krop til rollen som "Raizo" regnede Regnen ubarmhjertigt i et år og eliminerede alt junkfood fra hans kost.

Regn tog type træning kaldet "kredsløbstræning", svarende til hvad skuespillerne i 300 gjorde. Du har ikke brug for meget udstyr til at gøre denne type træning. Hvis du ikke har råd til at gå på gym, bør et par håndvægte med justerbar vægt og en pull-up bar være tilstrækkeligt. Så enten deltage i et træningscenter eller løbe op til stormagasinet og få dit udstyr.

For at udføre en kredsløbsrutine skal du flytte fra en øvelse til den næste uden at hvile. Et komplet kredsløb skal skubbe dig til din grænse og efterlade dig træt. Så planlægge et kredsløb, du ved, kan gøre og vil skubbe dig til din grænse. For eksempel, hvis du er moderat fit, kan et godt kredsløb omfatte: 25 pull-ups, 50 psuh-ups, 50 squats, 25 krøller, 25 militære presser, 25 benlifter, 50 crunches, 50 bøjet over række og 50 dumbbell bænk presser; ved hjælp af et par 25 - 30lb håndvægte.

Hver anden dag skal du udføre dit kredsløb 3 - 5 gange. Prøv hver gang at øge intensiteten og variere tingene lidt op.

Næste skal du fokusere på ren cardio. På de dage, du ikke udfører dit kredsløb, skal du udføre kardioøvelse i intervaller i 30 - 45 minutter. Gør dette ved at jogge på ca. 50% og derefter stige til 95%, og derefter tilbage til 50% og så videre. Dette vil brænde mere fedt og bygge mere muskler end jogging i et stabilt tempo.

Selvfølgelig skal du også ændre din kost. Regnen sagde, at han kun spiste kylling og grøntsager, mens han trænede for Ninja Assassin. Man ville antage, at hans kylling var broiled og vegetabilsk blev dampet. Han fjernede også alt sukker fra sin kost; ikke noget sukker, alt sukker. Hvis du er vegetar, kan du erstatte kylling med tofu eller æggehvider.

Del:
Kommentarer