Sådan gør du Pilates på Total Gym

Sådan gør du Pilates på Total Gym

Pilates er en øvelsesdisciplin designet til at strække musklerne og øge fleksibiliteten. Særlige maskiner er ofte involveret for at give modstand for ekstra styrke og muskelkonditionering. Hver Pilates øvelse er beregnet til at ske i langsomme, flydende og kontrollerede bevægelser. Pilates udføres normalt med en speciel maskine, der er kendt som Pilates reformator. Men hvis du ejer en Total Gym, har du alt hvad du behøver for en perfekt Pilates rutine lige i dit eget hjem. Med en speciel Pilates tåbøjle kan du lave alle underkropsøvelser. Udstyret til andre Total Gym styrke og aerob træning er let tilpasset til overkrop og Pilates træning.

Fastgør Pilates-tåbjælken, hvor fodpuden er normalt placeret i det samlede gym. Når du laver Pilates på Total Gym, er det bedst at bære kun sokker eller træne i bare fødder i stedet for at have på træning eller gymsko.

Brug Pilates-tåbjælken til håndgrebet, mens du knæler på skydepuden for at udføre kerneøvelser.

Indstil glidebjælken på Total Gym på højeste niveau. Fjern Pilates-tåbjælken. Stå på gulvet ved siden af ​​maskinen. Placer dine palmer på glidestangen for at gøre kontrollerede taljebøjninger til forsiden og siderne.

Indstil Total Gym glidestykket i den ønskede højde ved at fjerne låsestiften, der står bag enheden og frigøre trækstangen for at flytte maskinen op eller ned til det ønskede spændingsniveau. Total Gym har 6 niveauer af spænding. Jo højere du placerer din pad, desto sværere er hver øvelse. Når du når det ønskede niveau, skal du trække trækstangen tilbage. Husk altid at sætte låsen fast igen for sikkerheden. Fastgør remskiverne til krogen under puden (se billede). Sæt mod enhedens tårn med ben, der hænger over toppen af ​​glidestykket. Brug remskiver til at gøre strækøvelser som roing.

Sid på den samlede gym slide pude vendt mod enheden af ​​enheden. Brug remskiverne til at gøre fremadrettet strækøvelser. Alle Pilates-grupperne kan gøres flydende på Total Gym uden at flytte fra din position for at ændre udstyrets greb.

Sæt i midten af ​​diaset med benene hængende over den ene side af maskinen. Tag fat i begge remskiver i hånden fastspændt sammen foran din krop. Træk langsomt til slutsiden af ​​gymnastiksalen. Slip for en sidekern Pilates stretch.

Fjern håndremskiverne. Fastgør Pilates benskiverne fra krogen øverst på modstandstårnet (se billede). Tænd for fodtilslutningerne. Du kan gøre mange af Pilates ben modstand øvelser. Dette tilbehør er også fantastisk til mange almindelige aerobic øvelser.

Del:
Kommentarer