Sådan gør du en Spin Flyt i Basketball

Sådan gør du en Spin Flyt i Basketball

Du misundner NBA-spillere, der kan skråstrebe til bøjlen, køre lige hos de bedste forsvarere i verden med hensynsløs opgive kun for at dreje og spinde. Der er en tornado af albuer, en symfoni af sneaker squeaks, og pludselig er bolden i bøjlen. Den oprindelige forsvarer står stadig der og forsøger at få mening af det hele. Du kan forsvinde som en pro med deres kraftfulde våben - spin dribble.

Trin 1

Dribble lige ud til siden af ​​bøjlen lige hos din forsvarer. Gå lidt til højre for kurven, hvis du dribler med din højre hånd eller lige til venstre for koppen, hvis du dribler med din venstre hånd. Du skal kompensere for den laterale bevægelse af spin.

Trin 2

Pund bolden for en power dribble ligesom du møder din forsvarer. Drej og sænk din ikke-driblende skulder på forsvarsbrystet. Drop din skulder og dreje din krop starter spin, beskytter bolden og falder et skridt i den modsatte retning af spin.

Trin 3

Drej din ikke-dribble fod sidelæns, plant den mellem forsvarerenes fødder. Tillad din kropsvægt at skifte frem på foden. Skift vægten af ​​din krop på hælen, hæv tæerne lidt væk fra jorden og forberede dig til at spinde.

Trin 4

Start tåen på din dribbel-side fod, vend ryggen mod forsvarer. Spin som en top på hælen på din plantefod. Hold din dribbelside fod tæt på kroppen for at øge hastigheden og styringen af ​​din spin.

Trin 5

Hold håndfladen over bolden og brug kraften mod dine fingre til at styre driblen under din rotation. Swing bolden rundt om din krop og dribble endnu en gang med den hånd. Fortsæt din dribbel med den modsatte hånd, og hold din krop imellem bolden og forsvareren, når du fuldender spin.

Trin 6

Eksploder bolden fra din blyfod. Dine hofter vil stadig være lidt kæmmet, så du bliver nødt til at svinge rygbenet omkring dit hovedben for at komme ind i et normalt drev.

Trin 7

Læs forsvaret og kør til bøjlen, send bolden eller flyt til det åbne sted for en jumper.

Del:
Kommentarer