Sådan gør du en håndstand Split

Sådan gør du en håndstand Split

En håndstandssplit er en yderst vanskelig opgave at udføre i gymnastik og yoga. Det er centreret omkring fleksibilitet, balance, styrke og kontrol. Du skal være i stand til at beherske alle fire af disse ting for at kunne udføre dette træk med succes.

Sørg for at du kan gøre en regelmæssig opdeling. Hvis du ikke kan, så vil du ikke kunne gøre en under en håndstand.

Øv en almindelig håndstand. Hvis du forsøger at udføre denne avancerede manøvre, skulle du allerede have mestret den grundlæggende håndstand. Du bør vide, hvordan man styrer midten af ​​din krop (din mave), som forhindrer dig i at falde. Når du er komfortabel og kan holde en håndstand i en periode, kan du gå videre til næste trin.

Brug en crash mat, for at hjælpe med at give dig pude, hvis du falder et par gange. Lav en almindelig håndstand og hold den. Når du har din balance, og du føler dig sikker i din stilling, skal du begynde at trække dine ben fra hinanden. Et ben skal gå mod forsiden af ​​dit hoved og den anden i den modsatte retning. Du skal fortsætte, indtil du er i fuld split.

Hvis du har brug for hjælp til at opretholde håndstandssplitningen, skal du gå tættere på en væg. Tillad tilstrækkelig afstand imellem dig og væggen, som dit ben vil kunne udvide fuldt ud. Mens du er i håndstandsstillingen, udvider dine ben, indtil du er i split igen; denne gang skal forbenet røre ved væggen. Væggen bør tjene som et middel til støtte. Ved at holde en fod på væggen i splittet får du mulighed for at blive komfortabel i stillingen. Snart vil du justere og være i stand til at gøre det uden ekstra støtte.

Del:
Kommentarer