Sådan gør du dig selv lettere

Sådan gør du dig selv lettere

Alle føler sig tunge nu og igen. Følelse af tunge kan være lige så indlysende som din vægt eller så kompleks som din egen tillid og selvværd. Nogle gange hjælper det bare med at lave et par tricks for at hjælpe dig med at se og føle dig bedre. For den bredeste betydning af betydningen kan du føle lysere på alle de forskellige måder, begrebet kan tages. Så ikke bare vil du se slank og blændende, du vil også den måde.

Brug sort. Det er den enkleste måde at slanke og få dig til at føle dig lettere samtidig, fordi sort kan være en meget stærk farve.

Få din puls i 30 minutter hver dag. Dette vil hjælpe dig med at tabe sig og holde dit energiniveau op. Hvis du gør dette og spiser en daglig kost på 2.000 kalorier eller mindre, bliver du fysisk lettere.

Tag en 15 til 30 minutters lur på noget tidspunkt hver dag. Det kan være lige så enkelt som at lukke øjnene og lade dit sind vandre. Dette vil genoplive dig. Og da de fleste ikke får nok søvn hver nat, er det sandsynligvis meget nødvendigt.

Bær den korrekte størrelse på undertøj, bukser og skjorter. Hvis du bærer noget, der er for lille eller stort, får du ikke kun tunge, men det gør dig også tunge, fordi det konturer din form til noget, det ikke behøver at være.

Fordyb dig ind i din følelsesmæssige supportgruppe. Dette kan omfatte alle fra din familie til dine venner og er en gruppe mennesker, du føler dig tryg og elsket af, hvem der vil opmuntre dig, øge din moral og få dig til at føle dig lettere. Nogle gange er der ikke noget bedre end at tale ud af alle de ting, der kan opbygge i dit liv, veje dig ned og få dig til at føle dig tung.

Del:
Kommentarer