Sådan gør du 8-tals bodybuilder øvelsen

Sådan gør du 8-tals bodybuilder øvelsen

Så navngivet, fordi hver rep består af otte forskellige bevægelser, kan 8-tals bodybuilder definitivt udfordre dit fitnessniveau. Designet af militæret og inkluderet i sine konditioneringsprogrammer, kombinerer denne burpee-lignende kropsvægt øvelsen squat, pushup og en variation af hoppe jacket til en total træning. Den 8-tommers bodybuilder-øvelse hjælper ikke kun med at styrke din over- og underkrop, men udfordrer også din kardio udholdenhed.

Trin 1

Hæv din puls, øg din cirkulation og løsn dine muskler med en 10 minutters opvarmning. Dette forbereder din krop til træning og hjælper med at undgå belastninger og trækker.

Trin 2

Stå højt med dine fødder om hoftebredde fra hinanden og dine arme hænger behageligt ved dine sider - startpositionen. For den første tæller bøj dine hofter og knæ, fald ned i en dyb squat og læg dine hænder på gulvet foran dig, skulderbredde fra hinanden.

Trin 3

Skyd dine fødder bagud til den anden tælling. Forlæng dine ben og land på dine tæer med fødderne hoftebredde fra hinanden. Balance på dine hænder og tæer, og hold din krop lige til at tage en plank position.

Trin 4

Bøj dine albuer og sænk din krop for at udføre den nedadgående fase af en pushup - tæller tre. Stop lige inden brystet rører ved gulvet, rette dine arme og skub op til plankens position for tæller fire.

Trin 5

Skyd hver fod ud til siden - højre fod til højre og venstre fod til venstre - og land på tæerne for tælle fem. For tæller seks, vend din bevægelse for at bringe dine fødder og ben sammen igen til plankens position.

Trin 6

Gå tilbage til squat positionen med dine hænder og fødder på gulvet for at tælle syv. For at gøre dette skal du hurtigt springe dine fødder fremad, bøj ​​knæene og trække dine ben op under din overkrop. Skub med dine ben og vend tilbage til startpositionen, stående position for tæller otte.

Trin 7

Skift teknikken lidt for mere intensitet. Når du vender tilbage til startpositionen, skal du tilføje et plyometrisk spring. Skub hårdt med dine ben, sving dine arme overhead og eksplodere lodret. Bøj knæene som du lander og udfør en anden 8-tals bodybuilder. Prøv et stjerneskæg eller en knæhul, når du vender tilbage til startpositionen. Hop og spænd dine arme og ben så bredt som du kan eller bøj og træk dine knæ op mod brystet.

Del:
Kommentarer